Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

З'явилась ідейка придмати собі цю мафинку. Спочатку думав ідейка бредова, але зараз все більше себе настроюю на нього. Машинка мені подобається. Його ціна в Укріїні біля 800 у. о. В Америці рівно на половину дешевше(на офіційному сайті 399 у.о.) це за версію звбудованим 8 гб. накопичувачем.

Ось думаю навіщо він мені потрібний ??? Буду використовувати рівнона половину, це функції телефона і фунцкії плеєра, використовував ще б усі інтернет можливості, але знашим і-нетом самі розумієте... туго. Хотів би комунікатор, але після юзання КПК відпало бажання. Бажання купити смарта від нокії теж чомусь пропало... Хочеться якогось цікавого гаджета.

Отже, тех. хар. я не буду постити якшо цікаво в неті вони скрізь є.

Що ви можете порекомендувати на заміну???

Я в роздумах "To be or not to be ???"

Викладуюю фоточьку

apple-iphone-l.gif

...

Що скажите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Його ціна в Укріїні біля 800 у.

Нещодавно знайомий пропонував за 650 у.о. Нові і вже перешиті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене на роботі начальство вже купило 4 таких апарата, настроював їх я особисто. З свого досвіду наведу тобі плючи і мінуси цього апарата: отже, працювати з ним дуже легко все інтуїтивно зрозуміло як в користуванні так і налаштуванні, інтернет і пошта налаштовуються дуже легко (робота в інтернеті взагалі супер :) ), прекрасний дисплей, металевий корпус, як телефон працює відмінно, адресна книга також на рівні. Тепер про мінуси: перший - це вага, як на мене носити в кишені такий апарат трішки некомфортно, другий - в інтернеті трафік жре копець як ;) , інтернет на компі через йамобілко налаштувати практично неможливо, ну теоретично такий спосіб є але на практиці я його не відпрацьовував (танці з бубном як не як ;) ), mms там відсутні взагалі як такі, синхронізація і запис музики, відео на телефон тільки через itunes - світить прив'язкою до одного компа, встановлення програм та ігор на ньому взагалі не розумію як робиться (хоча за браком часу не було коли і розібратись толком).

Ну вибір все одно за тобою, але як на мене це просто розрекламована "цяцька".

Я для себе вибір зробив, мій NOKIA E51 мені подобається набагато більше як iPhone, в себе на телефоні за допомогою symbian програм я можу повністю "протюнінгувати" телефон під себе, а йаМобілко не дає такої можливості, хоча в кожного свої вимоги до телефону, але я б все одно вибрав би щось компактніше як для простого телефону :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фигня вся эта яМобилко. Знакомый взял себе, мы два вечера с ним прое промучались и в результате вернули. Из плюсов - вайфайка шустрая и настроилась в пол пинка, как телефон в принципе тоже ниче, адресная книга таки удобная, ну Ютуба слету подключается, тоже прикольно, погоду мона смотреть... Но... Инет, кроме вайфайки токо EDGE, ММС нет и в помине, камера без каких либо настроек (навел, счелкнул, радуешся - убого, да и 2Мп для такого апарата...), Батарейку поменять низя - нуно в Эппл отправлять :rolleyes: Контакты на СИМ-карте оно не видит без спец. анлока, свою мелодию на звонок не поставить, синхронизация с яТунсом вообще убила. Блютуз токо для гарнитуры.... Ну и т.д. Вопщем оно своих денюх не стоит ни разу, просто понтовая цацка для любителей этих самых понтов. Но не более.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МІХ +1

наслышан, видел, юзал..

вывод: ФТОПКУ...

:rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Його ціна в Укріїні біля 800 у.

Нещодавно знайомий пропонував за 650 у.о. Нові і вже перешиті.

Круто... Правда це тобі пропонував знайомий. А "офіційна" ціна 800$ Повністю перепрошита. і 750 не анлок $.

iPhone Buy in Ukraine

ЗВісно що ніхто не буде купувати яблучного телефончіка за таку ціну. Будем шукати подешевше.

Тепер про мінуси: перший - це вага, як на мене носити в кишені такий апарат трішки некомфортно, другий - в інтернеті трафік жре копець як :D , інтернет на компі через йамобілко налаштувати практично неможливо, ну теоретично такий спосіб є але на практиці я його не відпрацьовував (танці з бубном як не як :D ), mms там відсутні взагалі як такі, синхронізація і запис музики, відео на телефон тільки через itunes - світить прив'язкою до одного компа, встановлення програм та ігор на ньому взагалі не розумію як робиться (хоча за браком часу не було коли і розібратись толком).

Вага не проблема, навпаки метал є метал, хоч відчуваєш що щось є в кармані. ММС не користуюсь, правда умілець з

В.Британії написав прогу які відправляє і отримує мультимедійні повідомлення , нажаль тільки для оператора "о2", росіяни ж написали прогу якою можна тільки відправляти ммскі. Існує прога Прога Iphone Pc Suite, яка повнісю заміняє йаМелодія.

Фигня вся эта яМобилко. Знакомый взял себе, мы два вечера с ним прое промучались и в результате вернули.

Цікаво куди і яким чином???

Вопщем оно своих денюх не стоит ни разу, просто понтовая цацка для любителей этих самых понтов. Но не более.

Думаю якби ти її взяв за 349 доларів, як в офіційних Маковськіх магазинах ти б не так говорив.

Дякую за відповіді, але на мою думку, якшо цим всім цікавитись і матируки які розтусь того місця з якого треба, можна багато чого добитись і знайти. Але всеріно не була дана відповідь що можна взяти взамін до 600 у. о.???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А "офіційна" ціна 800$ Повністю перепрошита.

Могу продать и за 700 :ok:

Цікаво куди і яким чином???

Человеку, который ее продал конечно же :)

Думаю якби ти її взяв за 349 доларів, як в офіційних Маковськіх магазинах ти б не так говорив.

Дякую за відповіді, але на мою думку, якшо цим всім цікавитись і матируки які розтусь того місця з якого треба, можна багато чого добитись і знайти.

Я б говорил так же, ибо телефон ПУСТОЙ, тобишь просто дорогая цацка. Реального функционала в нем процентов 20. И уж поверь, руки у меня ростут откуда надо :)

Что ж до того, что можно взять в замен до 600 баксов, то Toshiba PORTEGE G900 будет в самый раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу запропонувати тобі iPhone за ціною 600$. Взяв собі на замін N95 8gb (поломаного), але мені його відремонтували і тепер в мене дилема. Але вирішив залишити N95. iPhone в мене в користуванні з 4 квітня 2008 р. Версія прошивки 1.1.4, повний комплект та є захисна плівка.

Як альтернативний варіант iPhone подивись N95 8gb, але ціна вища 600$ , орієнтовно 750-800 можна в неті знайти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знакомый продает 16гб айфон новый анлокнутый и с русским версмя 1,1,4 идеал сам ему ставил анлок и русский

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Екран цієї штучні прямо кажучи погибає від пальців за півроку через те що постійно приходиться пацати руками виникають царапини.

всежтаки це перші йфМабилко від еплів думаю з часом вони випралять всі глюки і недопрацювання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

Opera Mini на Apple iPhone не появится

iphone_denied.jpg

Норвежская Opera Software, разработчик веб-браузеров Opera для персональных компьютеров и Opera Mini для мобильных телефонов, поддерживающих платформу Java, создала версию Mini для известного смартфона Apple iPhone. Однако в онлайн-магазин App Store - единственный источник легального программного обеспечения для iPhone и iPod Touch - она не попадет, пишет New York Times.

И неудивительно - это не первый раз, когда Apple не пропускает в свой магазин приложения, которые могут конкурировать с продуктами компании. Так было, например, с программой для скачки подкастов и приложением для проверки почты. Согласно имеющейся информации, Opera Mini была заблокирована по той причине же самой причине: это приложение является прямым конкурентом встроенному браузеру iPhone — Safari.

Opera пока ничего не говорит о будущем нового браузера: будет ли он распространяться через третьи каналы, или его просто выкинут в мусорную корзину.

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Гитлеру доложили о продажах iPhone 3G в России

http://www.youtube.com/watch?v=Kgv7KHLS1J4

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фигня вся эта яМобилко. Знакомый взял себе, мы два вечера с ним прое промучались и в результате вернули. Из плюсов - вайфайка шустрая и настроилась в пол пинка, как телефон в принципе тоже ниче, адресная книга таки удобная, ну Ютуба слету подключается, тоже прикольно, погоду мона смотреть... Но... Инет, кроме вайфайки токо EDGE, ММС нет и в помине, камера без каких либо настроек (навел, счелкнул, радуешся - убого, да и 2Мп для такого апарата...), Батарейку поменять низя - нуно в Эппл отправлять ;) Контакты на СИМ-карте оно не видит без спец. анлока, свою мелодию на звонок не поставить, синхронизация с яТунсом вообще убила. Блютуз токо для гарнитуры.... Ну и т.д. Вопщем оно своих денюх не стоит ни разу, просто понтовая цацка для любителей этих самых понтов. Но не более.

+1

Хотя некоторые из моих знакомых и восхищаются аппаратом, я отказался от оного за 3 сутки использования.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...