PR-Nick Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 07:56 #1 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 07:56 Вимоги:- Adobe Illustrator- Adobe Photoshop- Креативність- Повна зайнятість- Ненормований робочий день- Любов до Майдана/Карабля- З/п в залежності від кваліфікації (300-500 у.е.)резюме - на пошту[email protected]
Gabriel Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 08:31 #2 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 08:31 Де працювати? Що значить "ненормований робочий день", та "повна зайнятість"? А якщо я корабль не люблю а все інше підходить?
PR-Nick Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 08:36 Автор #3 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 08:36 Де працювати? В спеціально обладнаній дизайн-студії, з бібліотекою, підбіркою кліп-артів, etc. Що значить "ненормований робочий день", та "повна зайнятість"?А якщо я корабль не люблю а все інше підходить? Повна зайнятість - це 8-годинний робочий день, а ненормований - це коли є робота і її маєш зробити... припустим до ранку А на рахунок оболоні - це не проблема)
Gabriel Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 10:36 #5 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 10:36 Специфіка роботи?Я маю на увазі чи якийсь конкретний напрямок розробки дизайнів чи робота більш обширна.можна конкретніше?
PR-Nick Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 11:37 Автор #6 Опубліковано 8 Квітня, 2008 в 11:37 Специфіка роботи?Я маю на увазі чи якийсь конкретний напрямок розробки дизайнів чи робота більш обширна.можна конкретніше?Промисловий дизайн (упаковка, етикетка), верстка для поліграфії, зовнішня реклама (борди, банери, сіті-лайти)... і все в цьому стилі
Deedman! Опубліковано 24 Квітня, 2008 в 22:22 #7 Опубліковано 24 Квітня, 2008 в 22:22 Специфіка роботи?Я маю на увазі чи якийсь конкретний напрямок розробки дизайнів чи робота більш обширна.можна конкретніше?Промисловий дизайн (упаковка, етикетка), верстка для поліграфії, зовнішня реклама (борди, банери, сіті-лайти)... і все в цьому стилімала зарплата для "ненормованого" дня, і всеж що за фірма?, не хотілось би знов повертатися туди де вже був.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.