Shura Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 16:47 Поділитися #26 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 16:47 Часи змінились і Росія вже давно не наддержавадиаметрально наоборот!раньше была "большая семерка", а теперь "большая восьмерка" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Expert Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 18:11 Поділитися #27 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 18:11 А в якому стані ті ракети, хтось з вас знає?? Як можна говорити про ядерну зброю, коли в їхніх військових частинах, які обслуговують "ядерний щит", процвітає "дідовщина"?! І скільки тих "Тополь - М" було поставлено у російську армію? 2 - 4 ? І цього достатньо, щоб підтримувати їхній квазіядерний потенціал?? РФ за останні 15 - 18 років десь біля 10 - 20 винищувачів випустили із заводів!! А ви знаєте, що вони ще воюють на БТР-ах і МІ-24-тих, які ще воювали в Афганістані, бо нової техніки їхні заводи не випускають! Чим реально вони можуть воювати проти НАТО? Ким? Напівголодними солдатами, які з автомата стріляли один раз по три паторони на півроку? EXPERT- Я вважав, що ви більш інтелектуальніша особа!У... Чуваг, вся сила Росії - в ядерній зброї. На винищувачі, танки - пофіг, коли є такі ракети. Омериганці до сих пір бояться ракет СС-20, яку розробили ще на початку 60-тих, вони їй навіть прізвисько дали "сатана", бо цю ракету НЕМОЖЛИВО перехопити, і одна така накриває ударом 4 штати(має декілька боєголовок).... Повір мені, мій дід служив в одній з ракетних частин під час Карибської кризи. В Росії ВЕЛИЧЕЗНИЙ ядерний потенціал.А ядерна війна - то не жарти... Ядерные чемоданчики находятся в руках глав мировых держав... И я думаю, в случае чего у кого-нибудь из них ( тут вспомнился Буш...) хватит дури запустить ракеты. Кстати, мой дед служил на площадке, ракета которой была направлена на Лос-Анжелес, и вот еще что - рядом с Лос-Анжелесом, есть такая штука как колосальный тектонический разлом, под названием Сан-Андреас. Если ракета попадет туда, начнется колосальная по масштабам тектоническая активность, в результате которой образуется волна высотой окло ста(!!!) метров, которая обогнет земной шар раза 4. Также, в этом случае существует возможность раскола земного шара на несколько частей... от этого не в каких карпатах не спрячешся.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 18:16 Поділитися #28 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 18:16 раньше была "большая семерка", а теперь "большая восьмерка" Скоро її (Росію) з неї виключать (с) Джон Маккейн, імхо майбутній през США И эт пральна! Як сказав Сергей Брин (засновник Гугл) "Россия- это Нигерия в снегу" (але з ракетами ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vergil84 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 18:53 Поділитися #29 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 18:53 EXPERT --- Будь-яка зброя має свії строк дії! БУДЬ-ЯКА!!! Так, СС - 20 яку, ще в союзі експерти називали "Таня", була на тої час "ШЕДЕВРОМ"! Але час іде і руїнує все(без винятку)! Росія не переозброює свії ядерний щит. І ті "крохі", які вона ставить на своє озброєння, ніяк не вражають. Жодна "вмінняєма" країна не захоче кінця світу, ЖОДНА!!! І, виходячи з цього, всі військові аналітикИ (як Росіїські так і Амереканські) чудово розуміють, що будуть такі війни, як Ірак, Косово, Чечня, і, можливо, Іран. А там "братуха" потрібні профікі, і при тому з сучаснИМ екіпіруванням, зброєю і з надвисоким професіоналізмом! Щоб не трапилося, як у Чечні, коли одномільйонна армія, боролася 15 - 25 тисячами "бородачів" і при цьому так дового їх не могла взяти . А "амерекоси" Ірак при щтурмі Багдада в момент "скрутили"!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 18:58 Поділитися #30 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 18:58 Vergil84, я так понял, что ты тоже только Савика Шустера смотришь...это кого америкосы в момент скрутили-то?ты вообще понимаешь, что такое срок действия ядерного оружия?интересно, что тебе известно о ядерном потенциале России? что ты называешь "крохами"?да и вообще, ты понимаешь разницу, когда пехота входит после массированной бомбардировки, и когда просто идет планомерная "зачистка" территории?там градом накрыть нафиг можно было все, да и не мучиться. и еще, кто тебе сказал про "милионную" армию русских в Чечне? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Expert Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 19:10 Поділитися #31 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 19:10 EXPERT --- Будь-яка зброя має свії строк дії! БУДЬ-ЯКА!!! Так, СС - 20 яку, ще в союзі експерти називали "Таня", була на тої час "ШЕДЕВРОМ"! Але час іде і руїнує все(без винятку)! Росія не переозброює свії ядерний щит. І ті "крохі", які вона ставить на своє озброєння, ніяк не вражають.Жодна "вмінняєма" країна не захоче кінця світу, ЖОДНА!!! І, виходячи з цього, всі військові аналітикИ (як Росіїські так і Амереканські) чудово розуміють, що будуть такі війни, як Ірак, Косово, Чечня, і, можливо, Іран. А там "братуха" потрібні профікі, і при тому з сучаснИМ екіпіруванням, зброєю і з надвисоким професіоналізмом! Щоб не трапилося, як у Чечні, коли одномільйонна армія, боролася 15 - 25 тисячами "бородачів" і при цьому так дового їх не могла взяти . А "амерекоси" Ірак при щтурмі Багдада в момент "скрутили"!!! Уважаемый.... Ты даже и не представляешь, что это за оружие... "корпус без единого шва, как будто отлита из цельного куска метала...там явно использовались инопланетные технологии...." у такого оружия огромный срок годности! Страна-то не захочет конца света, но шифры от пусковых установок находятся в чемоданчике в руках одного человека! Ну ты и сравнил - Чечня и Ирак... Чечня - это горы, леса, спрятаться там - нефиг делати.А партизанская война - это копец... Ирак-же - совсем другое, тем более, что они его нифига не взяли, там все еще война. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 19:13 Поділитися #32 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 19:13 шифры от пусковых установок находятся в чемоданчике в руках одного человека! двух человек. а по непроверенным слухам есть еще чемоданчик-другой Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Expert Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 19:48 Поділитися #33 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 19:48 двух человек.а по непроверенным слухам есть еще чемоданчик-другой Ну, по крайней мере бояцца уже стоит потому, что к шифрам имеет доступ не кто иной как мистер Буш.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vergil84 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 19:58 Поділитися #34 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 19:58 Уважаемый.... Ты даже и не представляешь, что это за оружие... "корпус без единого шва, как будто отлита из цельного куска метала...там явно использовались инопланетные технологии...." у такого оружия огромный срок годности!Шановний ТНЕ EXPERT --- чудово розумію, що це за технології! Це спеціальні так звані "ниткі" із спеціальних надстійких елементів, якими корпус начебто "обшивається"(цю технологію, потім вкрали європейці)!!! Завдяки чому вага корпусу різко зменшується і не тількі.Але десь в 2005 чи 2006 році, були учбові стрільби ракетами "Синева", які зроблені на таких же технологіях. Дві ракети з одного атомохода відійшли з курсу, і самоліквідувалися. За всім цім проявом могутності, спостерігав Путін. А такими ракетами як "Синева" на 70% оснащені рос. субмарини!!! Так що, ви там про строк дійсності говорили?!Ну ты и сравнил - Чечня и Ирак... Чечня - это горы, леса, спрятаться там - нефиг делати.А партизанская война - это копец... Ирак-же - совсем другое, тем более, что они его нифига не взяли, там все еще война.Я не порівнюю партизанську війну, я порівнюю як брали штурмом Грозний і Багдад. Скільки загинуло солдат при штурмі, як довго штурмували, ставленя держави до інвалідів, кінець кінців - ставлення країни до солдата і його життя після війни! А що в Росії, як в фільмі "Проклятые и Забытые" російські військові в чесну(без офіціозу) розказували як їм було "приємно" їсти гниле м"ясо від їхньої держави, грабувати аули, бо хочется щось їсти, та просто хоча би візьми фільм "60 часов майкопской бригады" і ще багато таких "приємних" сюрпризів! Погодься, такого ставлення у віськах НАТО до звичайних солдат нема!(Дякую за допомогу!) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
colt5 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 20:12 Поділитися #35 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 20:12 А для мене націоналізм - недорозвинений фашизм, оскільки фашизм - націоналізм введений в рамки країни. До когось певно не доходить, шо всі ми хомо сапіенси, і розділення на нації, а особливо надання певній нації певних ознак, не що інше як проста людська тупість.Тут EXPERT явно не експерт. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 20:13 Поділитися #36 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 20:13 Я не порівнюю партизанську війну, я порівнюю як брали штурмом Грозний і Багдад. Скільки загинуло солдат при штурмі, як довго штурмували, ставленя держави до інвалідів, кінець кінців - ставлення країни до солдата і його життя після війни! А що в Росії, як в фільмі "Проклятые и Забытые" російські військові в чесну(без офіціозу) розказували як їм було "приємно" їсти гниле м"ясо від їхньої держави, грабувати аули, бо хочется щось їсти, та просто хоча би візьми фільм "60 часов майкопской бригады" і ще багато таких "приємних" сюрпризів! Погодься, такого ставлення у віськах НАТО до звичайних солдат нема!(Дякую за допомогу!)+10000000Мені таких стандартів нетреба! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Expert Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 20:23 Поділитися #37 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 20:23 Шановний ТНЕ EXPERT --- чудово розумію, що це за технології! Це спеціальні так звані "ниткі" із спеціальних надстійких елементів, якими корпус начебто "обшивається"(цю технологію, потім вкрали європейці)!!! Завдяки чому вага корпусу різко зменшується і не тількі.Але десь в 2005 чи 2006 році, були учбові стрільби ракетами "Синева", які зроблені на таких же технологіях. Дві ракети з одного атомохода відійшли з курсу, і самоліквідувалися. За всім цім проявом могутності, спостерігав Путін. А такими ракетами як "Синева" на 70% оснащені рос. субмарини!!! Так що, ти там про строк дійсності говорив?! Я не порівнюю партизанську війну, я порівнюю як брали штурмом Грозний і Багдад. Скільки загинуло солдат при штурмі, як довго штурмували, ставленя держави до інвалідів, кінець кінців - ставлення країни до солдата і його життя після війни! А що в Росії, як в фільмі "Проклятые и Забытые" російські військові в чесну(без офіціозу) розказували як їм було "приємно" їсти гниле м"ясо від їхньої держави, грабувати аули, бо хочется щось їсти, та просто хоча би візьми фільм "60 часов майкопской бригады" і ще багато таких "приємних" сюрпризів! Погодься, такого ставлення у віськах НАТО до звичайних солдат нема! (Дякую за допомогу!) Хи... "срок дійсності" - жжошь Так, при чем тут вообще "Синева". Я тебе уже сказал - ядерный потенциал России почти не уменьшился со времен карибского кризиса. Что еще нужно? ///Погодься, такого ставлення у віськах НАТО до звичайних солдат нема!//// - ну може й нема. А при чому це тут? Адже, якщо Україна не вступить до НАТО, то її війська ж не будуть воювати на стороні Росії. Доречі, якщо вступить, наші хлопці будуть воювати, і класти свої життя за інтереси "ДРУЖНЬОЇ, мля, ЄВРОПЕЙСЬКОЇ СІМЇ!!". Тут EXPERT явно не експерт. Обгрунтовано просто супер! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andruha_gpz28 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 20:45 Поділитися #38 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 20:45 Для мене націоналізм - це найвищий прояв суспільної свідомості, це осмислення відповідальності за свою державу, і народ, який в ній проживає А для мене націоналізм - недорозвинений фашизм, оскільки фашизм - націоналізм введений в рамки країни. Націоналізм і нацизм, шановний пане EXPERT, це дуже різні поняття. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Expert Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 20:49 Поділитися #39 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 20:49 Дуже? Ні, зовсім не дуже. Тим більше в нашій країні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vergil84 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 20:53 Поділитися #40 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 20:53 Шановний "THE" EXPERT --- є люди які настроєні на діалог і є люди які настроєні на монолог . Мені вважається, що ви настроєний на друге. 1. Синева вироблена по тій самій технології, як весь "ядерный потенциал России", а експлуатується цей "потенціал" кепсько (в м"якій формі) 2. Всі країни, які є членами НАТО, перед тим, як відправити свої війська (куди-небудь) з початку узгоджують це питання у свому парламенті. І на залишок ----- в світі, існує два стандарти, НАТО і РОСІЙСЬКИЙ. Який кращий, вирішувати вам форумчанам. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Expert Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 20:58 Поділитися #41 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 20:58 Шановний "THE" EXPERT --- є люди які настроєні на діалог і є люди які настроєні на монолог . Мені вважається, що ви настроєний на друге. Друже, звідки такі висновки 0_о? ////2. Всі країни, які є членами НАТО, перед тим, як відправити свої війська (куди-небудь) з початку узгоджують це питання у свому парламенті./// А в Росії хіба не так? До речі, по темі: Альтернатива вступу до НАТО - не вступати до НАТО Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vergil84 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 21:18 Поділитися #42 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 21:18 ////2. Всі країни, які є членами НАТО, перед тим, як відправити свої війська (куди-небудь) з початку узгоджують це питання у свому парламенті./// А в Росії хіба не так? У Росії молодих хлопців по 17 - 18 років (які АК-74 толком в руках тримати не вміли) "стадом погнали" на злого чечена. Ти свого сина, також би туда відправив?? Під такий "рос. стандарт"?? А дума(рос. парламент) виконала роль "сливного бочька", їм там головне дограбувати що залишилося. А піти проти думки Путіна, те саме що залишити себе без зарплати. До речі, по темі:Альтернатива вступу до НАТО - не вступати до НАТО "Альтернатива вступу до НАТО" ------------ стати Африканською країною, наприклад; Зімбабве або Нігерія чи Нігер, Монровія, Кенія, UAR. Що вам більш до вподоби? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Expert Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 21:27 Поділитися #43 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 21:27 У Росії молодих хлопців по 17 - 18 років (які АК-74 толком в руках тримати не вміли) "стадом погнали" на злого чечена. А дума(рос. парламент) виконала роль "сливного бочька", їм там головне, докрасти що залишилося. Ти свого сина, також би туда відправив?? Під такий "рос. стандарт"?? Свого сина ни за НАТО ни за Росію, ни за Зімбабве вмирати не відправлю. Зрозумій - я не симпатизую ні НАТО з америкосами, ні Росії з Медвепутіниим. Я проти вступу Украйни до НАТО, так само як був би проти, якщо б Україна мала вступати в якийсь союз з Росією. Єдине, чого я хочу - щастя собі, своїй сймї, всім людям на Землі Жалко, що через протистояння між сша і росією страждають мізки юних українців, як бачимо на прикладі ромакси11.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 00:21 Поділитися #44 Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 00:21 Можливо я був би за ООН, щоб воно розвивалось, це б дало гарантії безпеки. Але ООН померло. ІМХО.Росія за 1 крок до злиття з НАТО, (така сильна в неї співпраця що нам ще бігти треба), але не зробить цього.Тому я за НАТО як за суверенітет, можливості розвитку для країни що розвивається. Ось тому моя альтернатива НАТО в лиці ООН померла. ООН не забезпечує суверенітету. Якщо ООН це не робить, треба срочно приймати рішення про вступ в НАТО. Це розуміють патріоти і цьому сильно противиться антиукраїнська течія. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Medvedko Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 05:51 Поділитися #45 Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 05:51 Все ниасилил kostya +1 Украину и Грузию тянет в НАТО Америка, у нее свои планы насчет России, а Грузия и Украина всего лишь пешки в этой игре, кто их спрашивает с их холуйскими марионеточными правительствами? В НАТО не принимают, до сих пор не принимали государства с неразрешенными территориальными конфликтами. Любое телодвижение Украины в сторону НАТО поднимет неизбежно вопрос о Крыме, Восточной Украине, Тузле и т.д. и решать и нужно будет до вступления в НАТО. То же и с Грузией. Все сводится к тому, удасться ли америке уломать европу. Американцам пофиг, а вот Европе пока не хочется развязывать конфликт НАТО vs Россия у себя под боком, тем более что все сидят на трубе. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Medvedko Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 06:18 Поділитися #46 Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 06:18 Можливо я був би за ООН, щоб воно розвивалось, це б дало гарантії безпеки. Але ООН померло. ІМХО.Росія за 1 крок до злиття з НАТО, (така сильна в неї співпраця що нам ще бігти треба), але не зробить цього.Тому я за НАТО як за суверенітет, можливості розвитку для країни що розвивається. Ось тому моя альтернатива НАТО в лиці ООН померла. ООН не забезпечує суверенітету. Якщо ООН це не робить, треба срочно приймати рішення про вступ в НАТО. Це розуміють патріоти і цьому сильно противиться антиукраїнська течія.Вступление в НАТО - это не обеспечение суверенитета, а его потеря! Правильнее, если, говорить юридическим языком, - делегирование части суверенитета военно-политическим структурам НАТО. То есть решения по военным и политическим вопросам за Украину будут принимать в Брюсселе. Ага, мы против влияния Москвы, мы хотим чтоб нами командовал Брюссель и Вашингтон.Это понимают патриоты Украины, которые против НАТО. За вступление в НАТО русофобы и пр. публика, которые хотят лаять на Россию из-под крыла НАТО Жалко, що через протистояння між сша і росією страждають мізки юних українцівEXPERT, жжошь !!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 06:54 Поділитися #47 Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 06:54 Грузия и Украина всего лишь пешки в этой игре, кто их спрашивает с их холуйскими марионеточными правительствами? імхо для бану - достатньо...був би модером - вліпив би тобі із задоволенням. п. 5 Правил тож "неасіліл"? "Многа букв" напевне.... І взагалі, "Любіть Україну, або убирайтесь вон!" (с) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 07:25 Поділитися #48 Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 07:25 Жалко, що через протистояння між сша і росією страждають мізки юних українцівЖаль, що через гебньову пропаганду Россії страждають мізки юних россіян. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Medvedko Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 07:59 Поділитися #49 Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 07:59 Грузия и Украина всего лишь пешки в этой игре, кто их спрашивает с их холуйскими марионеточными правительствами? імхо для бану - достатньо...був би модером - вліпив би тобі із задоволенням. п. 5 Правил тож "неасіліл"? "Многа букв" напевне.... І взагалі, "Любіть Україну, або убирайтесь вон!" (с) холуйскими марионеточными правительствами - это не ругательство, а констатация фактов, к моему большому сожалению. Украину я люблю побольше твоего, поскольку не призываю выгонять никого, кто думает иначе, чем я. А правительство, тем более нынешнее я любить не обязан. Правительство - это чиновники, они не представляют весь народ Украины и они могут действовать вопреки интересам народа, что и происходит .. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 08:31 Поділитися #50 Опубліковано 6 Квітня, 2008 в 08:31 Уряд - не обязан, а правила тут - обязан. Ну як я тобі, корінному колимчанину, постійному глядачу каналів НТВ та РоSSія, об'ясню, що ми маємо той уряд, який вибирали, а ви-ж маєте те "правітєльство", що вам підсунуло ФСБ на пару з ліліпутіним Все-ж таки попробую... http://babruisk.com/v-mire-zhyivotnyih/159...949/#more-15949 Ну і, щоб не порушувати правила - (і не відходити від теми ) - Ромаха11 мене таки переконав, (раніше я висловлювався за нейтралітет) за що йому ставлю + і велике дякую за гілку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.