romaxa11 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 08:15 Поділитися #1 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 08:15 Цікава вчора передачка була з ведучим Шустером. Висновки, на мою думку, можна зробити такі:вступ в НАТО, з його специфічною демократично-невизначеною колективною безпекою вирішить одну найважливішу проблему України - Росія буде змушена, хоче вона того чи не хоче, змінити свою політику по відношенню до нас. І не так страшно, що головки її страшних ракет підкоректують на нас, (а ви впевнені що вони на нас не напрямлені? wink.gif і чи взагалі є ці ракети і в якому вони стані). Це все психопатична ксенофобська нісенітниця імперсько-кремлівських демократів biggrin.gif Просто тоді заяви про територіальну цілісність України, а саме про розкол її території і відхід Сходу до Росії, повернення Криму в ненаситне лоно Московії, а також істерика навколо второго государственного і т.д. буде зовсім по іншому трактуватись міжнародною спільнотою. Тоді вже не буде байдужих, які мовчазно відводять очі, невийде, бо Україна зможе нагадати кожній країні НАТО їх зобов'язання колективної безпеки. І ціна на газ вже не буде настільки страшною, щоб поступитись принципам європейськості. А саме головне не це!!! Наші народні міліардери-депутати нарешті почнуть думати про Україну - вже не буде потреби комусь прислуговувати, просто за це ніхто не буде платити гроші biggrin.gif Ось головна мета вступу в НАТО, на мою думку... Тоді Україна просто буде змушена вести державницьку політику - від неї навіть будуть вимагати цього!!!І, для тих хто бачив передачку, можу сміливо відмітити, що альтернативи вступу просто не існує!!! Тиради про нейтралітет обкуреної Герман, якісь викрики неука-регіонала Шуфрича на напівзрозумілій українсько-російській мові, фантастично-пацифіські заяви Колеснікова, що на нас ніхто ніколи не нападе і Партія регіонів це гарантує biggrin.gif - нажаль не надали іншого альтернативного шляху для України...(і взагалі, якісь філософські роздуми, що для України є якись інший шлях, наводять на думку, що цей шлях нам креслять в Кремлі biggrin.gif )Дякую всім хто мав терпіння дочитати biggrin.gif Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kostya Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 08:29 Поділитися #2 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 08:29 Да кого волнует это мнение Украины. Договорятся дядя сэмми с меркель и саркози то вступЯт украину в нато, не договорятся - не вступЯт. можно подумать если бы не напряг омериганцов в нато то кому то нужна была та Украина.Умнее всех меркель. Она посмотрит кто больше даст путенг со своим газом или омериганцы. И даст добро.А местные крендели как стояли на задних лапках в ожидании подачки так стоять и будут. А могли бы вести вменяемую дипломатическую политику. вчерашняя передачка с шустером явно показала какие онитам все реальные лохи. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 09:07 Автор Поділитися #3 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 09:07 Вважаю лохами не депутатів, а тих хто заних голосує Себе в тому числі. Ці хлопаки заробили бабла на багато поколінь вперед і продовжують заробляти, бо в Україні завжди є купа відмазок для того, щоб нічого нормального не робити. Вступ в НАТО просто примусить їх змінюватись і нас доречі також. Навпаки, Росії завжди була вигідна слабка Україна, постійний хаос і невизначеність. Згідний,- насьогодні не ми приймаємо рішення, але якщо нічого не міняти то до нас так ніхто і не прислухається, а ми доречі, величезна багатюща країна (ви вкурсі, що ми маємо газ, нафту залізну руду? але вона належить нажаль не мені і моїм дітям, а Ахметову і його дітям (впринципі аналогічно і в Росії )). А щоб вирішувати питання наскладнішого рівня країнам Прибалтики - маленьким територіальним формуванням!, достатньо було тільки вступити в НАТО! - Росія повністю переглянула політику і змінила політично-військовий тиск на політичний протест Тепер вони тільки протестують проти "насильницького" примушення вивчити державну мову Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kostya Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 10:56 Поділитися #4 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 10:56 ромаха, ты жил в 90ых ? знаешь что такое крыша ?знаешь кто и против кого ее оказывал ?про какое нато ты поешь ? ты что реально считаешь себя коровой, которую доят ?как уже достало это местечковое мышление.пока ромаха ты сам не возьмешь в руки ружжо, никто тебя защищать не будет.просто будешь башлять в двойном размере. и не только баблом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
_sergius Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 11:03 Поділитися #5 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 11:03 Якщо пішла мова про 90-ті і "кришу", то давайте тоді згадаєм як ходили на "стрєлкі". Кожен намагався підтягнути кожного, бо знав, що якщо супротивник сильний то потрібно назбирати чим більше народу, бо якщо не докажеш що ти правий, то буде торба. А часто бувало що і якщо ти правий і це доводиш, але нема кому це підтвердити, то тобі теж капець.Та сама ситцація і з НАТО. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kostya Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 11:07 Поділитися #6 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 11:07 Сергиус - я не про дворовые драки говорю ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 11:26 Автор Поділитися #7 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 11:26 Сергиус - я не про дворовые драки говорю ) kostya для того щоб пропантуватись на весь світ "я сам" чи "я сама" США і Китай викидають сотні мільярдів баксів на ВПК. Їх панти коштують дуже дуже дорого!!! Вчора наводились цифри, що для безнатівської Швеції оборона коштує 600 євро/рік на кожного жителя, а для натівської Польщі 1 баксик. Коли kostya ти заробиш для України на виплаті податків пару лишніх десятків мільярдів євро на оборону, тоді можна буде говорити про нейтралітет, а поки-що ми не настільки багаті. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kostya Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 11:42 Поділитися #8 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 11:42 я вот всегда поражался насколько велика у пипла вера в халяву. вера в лотерейный выигрыш автомобиля через смски, вера в то, что кто то нам что-то даст нахаляву, пустит продавать в ВТО, Евросоюз. бесплатно будет защищать за 1 доллар. это просто пипец какой то. фабрика наивности какая то. и где блин таких клонируют. нет дорогой. все будет совсем по другому. вступишь ты в нато. приедет генерал натовский осмотрит нашу армию и скажет - все ф топку. надо все купить новое. по нашим стандартам. и скажет где. и ты ромаха за свои деньги будешь покупать все эти стандарты. в полный рост. потому что подписался. а если денег нет, то тебе дадут. совсем под небольшой процент. а ты как думал ? прилетит вдруг волшебник в голубом вертолете и бесплатно покажет кино ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
_sergius Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 11:45 Поділитися #9 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 11:45 приедет генерал натовский осмотрит нашу армию и скажет - все ф топку. Нашу армію туди потрібно і без натівських генералів! я не про дворовые драки говорю ) Я навів тільки приклад, думаєш серйозні дяді по-іншому справи ведуть... принцип той же, тільки в профіль, і називається трошки по-іншому. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kostya Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 12:00 Поділитися #10 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 12:00 от дворовых пацанов серьезных дядей отличает только одно слово: интересы однако оно в корне меняет все дело. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fiore Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 12:00 Поділитися #11 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 12:00 Вибачте зразу, я зайнятий немаю часу все перечитувати вище написане... Але дуже цікавить питання, що ви може сказати нарахунок, загрози терористичних атак, після того, як Україна вступить в НАТО? Ще раз вибачте, якщо це питання вже піднімалось, просто так і скажіть. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
_sergius Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 12:07 Поділитися #12 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 12:07 от дворовых пацанов серьезных дядей отличает только одно слово: интересы однако оно в корне меняет все дело. Ти сам відповів на своє питання. Інтереси міняються, методи ні. Та сама "криша", тільки в гоеполітичних масштабах. Вибачте зразу, я зайнятий немаю часу все перечитувати вище написане... Але дуже цікавить питання, що ви може сказати нарахунок, загрози терористичних атак, після того, як Україна вступить в НАТО? Ще раз вибачте, якщо це питання вже піднімалось, просто так і скажіть. НАТО тут абсолютно ні до чого. Україна і зараз приймає участь в миротворчих операціях ООН, наш контингент в різних країнах світу зтикається зі збройними угрупаваннями... Якби хотіли щось підірвати, то б вже давно це зробили. Інша проблема, що під час другої війни в Ічкерії РФія виводила свої "побиті" частина і ховала в мирній Україні (м.Севастополь). Тоді наші військовослужбовці не на жарт побоювались терактів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 12:21 Автор Поділитися #13 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 12:21 Вибачте зразу, я зайнятий немаю часу все перечитувати вище написане... Але дуже цікавить питання, що ви може сказати нарахунок, загрози терористичних атак, після того, як Україна вступить в НАТО? Ще раз вибачте, якщо це питання вже піднімалось, просто так і скажіть. Мене також цікавить загроза терорестичних атак в Литві, Латвії і Естонії Я не думаю, що Україна по своїх амбіціях далеко від них відійшла. В Іспанії був терористичний напад (підірвано поїзд), але у них є ЕТА, яка вже довший проміжок часу щось взриває, або когось вбиває за незалежність басків. В Лондоні була спроба терор. акту, але перепрошую не потрібно порівнювати вагу Києва і Лондона в міжнародних стосунках. Доречі в Росії цих терористичних актів було неменьше і як добре було б від них захиститись в дружній європейській сім'ї. Невиключаю, що на межі вступу в НАТО буде спроба дестабілізації ситуації у вигляді терористичного акту проросійськи налаштованими силами. Але для цього є СБУ - це на їхній відповідальності. Головне завдання терору посіяти хаос і паніку, вбити віру у майбутнє. Сьогодні в Україні це явище політичного тероризму повним ходом процвітає. Дивно скільки міліонів людей пиляє гілку на якій сидять. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 13:30 Поділитися #14 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 13:30 Для чого створювати ще одну тему, якщо така уже є. Я щойно відповіла у старішій. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 13:53 Автор Поділитися #15 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 13:53 Для чого створювати ще одну тему, якщо така уже є. Я щойно відповіла у старішій.Мені назва попередньої не подобається. Крім того, НКВД для України було і є набагато гірше від германської спецслужби. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Expert Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 14:13 Поділитися #16 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 14:13 kostya +1 Здраво мыслишь!ромакса11, бідняга... Ти яскравий приклад насіювання америкосами націоналізму, та ворожнечі у Росії та Україні. Я багато думав над теперишнім станом справ у світі. Безумовно, дві наддержави не можуть мирно співіснувати одна з одною. Тому, зараз у світі йде протистояння Росії та США. Вони ділять сфери впливу по всьому світу, фактично йде холодна війна. І Україна, нажаль теж стала спірною територією. Далі:НАТО - військовий блок.НАТО - проамериканський блок, шоб там не говорили.Ми, зі своїм безладом, НАТУ нафіг не потрібні, вірніше потрібні лише для того, щоб розмістити тут свої бази, свої ракети, мовляв для того, щоб "захиститись від ракет з Ірану". Ромакса11, звичайно ж дуже зрадіє (добрі дяді з НАТО захистять нас від злої Росії). Росія, звичайно націлить на нас свої ракети, і правильно зробить - ніяка крайна не буде терпіти чужих ракет в себе під кордонами.... і почнеться.Аналогічний стан речей був під час карибської кризи. Але тоді СРСР розмістила свої ракети біля США - на Кубі... Через це мало не загинула вся планета... Україна зараз може стати тією самою "Кубою"... Люди, відкрийте очі. У повітрі пахне ядерною війною.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 14:46 Поділитися #17 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 14:46 Шо за бред з озброєнням яке прийдеться міняти. Хтось мабуть пропустив навчання в університеті, а може наіть і в школі останні два класи. Одним словом хтось бреше не усвідомлюючи навіть суті цієї теми. Все наше озброєння що виготовляється в Україні пройде сертифікацію і стандартизацію на дотримання норм та стандартів країн НАТО (рахуй до ISO та SAE). А що це означає? Саме перше це виробництво з дотриманням умов виготовлення та контролю якості продуктів ВПК. Друге це матеріально-технічне забезпечення військової одиниці згідно роду військ. (як самого солдата, офіцера, так і екіпажу, так і військової частини і т.д.) Все інше дрібниці - коди, радіозвязок, глобальний звязок, зміни в статут і т.д може проходити десятки роки і претензій ніяких не буде бо це національна армія.Ніхто не буде міняти калібр патрона чи снаряда. Зброя що вироблялась в країнах Варшавського договору зараз знаходиться і далі на озброєні тих країн. Мало того вона розвивається. А стандарти дають змогу інтегруватись з додатковими "прибамбасами" :-) типу різних прицілів, ножів, обойм. Мало того польські та чеські варіанти запонили ринок і первинний і вторичний. Друге що стосується наприклад пістолетів то вони і так вже давно стандартизовані. Набої до укр.зброї можна купити і німецькі і українсь і російські.Так як Україна входить в трійку виробників зброї то вихід на західний ринок стане більш широким. А держава допоможе підприємствам в цьому плані тим що буде просто зобовязана модернізувати виробничі потужності ВПК.Такшо не треба гнати дурниці. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 14:54 Поділитися #18 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 14:54 Крім того, НКВД для України було і є набагато гірше від германської спецслужби.пообщайся с кем-то, кто воевал...Шо за бред з озброєнням яке прийдеться мінятиа что, НАТО с калашами будет воевать? никогда! также и более крупное вооружение.кроме того, даже униформу менять надо будет.про калибр - ты тоже неправкалибр калаша - 5,45у М16 - 5,6 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 14:56 Автор Поділитися #19 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 14:56 kostya +1 Здраво мыслишь! ромакса11, бідняга... Ти яскравий приклад насіювання америкосами націоналізму, та ворожнечі у Росії та Україні. Я багато думав над теперишнім станом справ у світі. Безумовно, дві наддержави не можуть мирно співіснувати одна з одною. Тому, зараз у світі йде протистояння Росії та США. Вони ділять сфери впливу по всьому світу, фактично йде холодна війна. І Україна, нажаль теж стала спірною територією. Далі: НАТО - військовий блок. НАТО - проамериканський блок, шоб там не говорили. Ми, зі своїм безладом, НАТУ нафіг не потрібні, вірніше потрібні лише для того, щоб розмістити тут свої бази, свої ракети, мовляв для того, щоб "захиститись від ракет з Ірану". Ромакса11, звичайно ж дуже зрадіє (добрі дяді з НАТО захистять нас від злої Росії). Росія, звичайно націлить на нас свої ракети, і правильно зробить - ніяка крайна не буде терпіти чужих ракет в себе під кордонами.... і почнеться. Аналогічний стан речей був під час карибської кризи. Але тоді СРСР розмістила свої ракети біля США - на Кубі... Через це мало не загинула вся планета... Україна зараз може стати тією самою "Кубою"... Люди, відкрийте очі. У повітрі пахне ядерною війною.... до EXPERT Впринципі я нормально заробляю, тому бідним себе не вважаю Для мене націоналізм - це найвищий прояв суспільної свідомості, це осмислення відповідальності за свою державу, і народ, який в ній проживає. Хочеш по інакшому - це любов і переживання за власну країну. Протилежне - інтернаціоналізм, пох...їзм, це стратегічний механізм знищення нації і держави без військового втручання. Він надзвичайно сильно пропагувався і пробує впроваджуватись і зараз на пострадянських територіях Росією, яка доречі одна з найбільш націоналістичних країн світу (це в сусідній імперії висунуто в ранг культу: преса, телепрограми, серіали, ток-шоу-все говорить росіянину, що він найкращий) (російського націоналізму - шовінізму навіть Ленін боявся, бо вважав, що він не дасть захопити комуністам весь світ) (Дякую тобі за -1, але очі краще, щоб відкрив ти ). На сучасному етапі інтернаціоналізм в Україні представлено псевдо-слов'янськими, псевдо-православними угрупуваннями, від яких аж смердить Москвою. Часи змінились і Росія вже давно не наддержава, ти й справді застряв десь на Кубі (як здоров'я Фіделя? ) (У повітрі пахне ядерною війною....) У світі тільки дві держави: одна кожен день лякає сусідів своїми ракетами, а інша шукає їх по всьому світі Братику все не так погано, от як Китай викладе свої козирі, тоді запахне (недаремно путін до Піднебесної зачастив). Тоді Газпрому прийдеться газиком з жовстошкірими братами поділитись. Але не переживай братику, до Пекінської Олімпіади спи спокійно Але якщо ти і далі боїшся, то я знаю непогані місця в Карпатах де ти зможеш надійно заховатися і перечикати, а після війни започаткувати рід людський Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 15:18 Поділитися #20 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 15:18 а что, НАТО с калашами будет воевать? никогда! также и более крупное вооружение.кроме того, даже униформу менять надо будет.про калибр - ты тоже неправкалибр калаша - 5,45у М16 - 5,6чим я неправ, Шура, поясни або візьми свої слова назад. Я що десь сказав що калібр калаша такий же як у М16 - ні я такого не казав, то чому ти кажеш що я неправий. Що ти заперечив в моїх словах. Коли україна вступить в НАТО - читай мій попередній пост. Вступ України в НАТО не означає, що воно почне воювати з "калашами". Що це ще за бред. Хоча можливіть таку вони, звичайно, вже будуть мати. В європі дсі в військах нато застосовується національна зброя країн учасників і це ж стосуватиметься і нас.я реально регочу під столом. Ти що хочеш сказати що французи чи німці відмовились від своєї зброї і типу набоїв, чи там англія, чи там іспанія :-), чи італія ггг. Давай ближче польща використовує своє.далі уніформа.Ну це вже взагалі визиває сміх. читай мій попередній позст знову уважніше. Форма у нас буде наша але виготовлена з якістю стандартів НАТО, ну і звичано знову читай мій попередній пост тамм будуть кріплення і кармани в такій кількості щоб туди можна було покласти все те що вимагається носити солдату. Звичайно в якихось спільних збройних формуваннях чи то великих підрозділів, чи то невеликих будуть спеціальні уніформи і озброєння але ця практика вже існує з часів 2-ї світової та з холодної війни.Ідіть но хлопці читайте про НАТО і не позорте себе такими висловлюваннями.А ще є сайт про нато. вот беріть там інфу і давайте тут її обжовувати. Має бути цікаво Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kostya Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 15:26 Поділитися #21 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 15:26 ванус ты жжошь. омериганцы даже с англичанами не могут "интегрироваться", не говоря уже про другие страны НАТО.украины там даже в планах нету чтобы с ней интегрироваться. просто есть такая штука как ВПК омериги и большие омериганские долги по всему миру. 9 триллионов баксов. товар есть. надо найти покупателя на часть этих долгов.почему бы не Хорватия / Украина / и так далее. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vergil84 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 15:32 Поділитися #22 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 15:32 Ромакса11, звичайно ж дуже зрадіє (добрі дяді з НАТО захистять нас від злої Росії). Росія, звичайно націлить на нас свої ракети, і правильно зробить - ніяка крайна не буде терпіти чужих ракет в себе під кордонами.... і почнеться.А в якому стані ті ракети, хтось з вас знає?? Як можна говорити про ядерну зброю, коли в їхніх військових частинах, які обслуговують "ядерний щит", процвітає "дідовщина"?! І скільки тих "Тополь - М" було поставлено у російську армію? 2 - 4 ? І цього достатньо, щоб підтримувати їхній квазіядерний потенціал?? РФ за останні 15 - 18 років десь біля 10 - 20 винищувачів випустили із заводів!! А ви знаєте, що вони ще воюють на БТР-ах і МІ-24-тих, які ще воювали в Афганістані, бо нової техніки їхні заводи не випускають! Чим реально вони можуть воювати проти НАТО? Ким? Напівголодними солдатами, які з автомата стріляли один раз по три паторони на півроку? Люди, відкрийте очі. У повітрі пахне ядерною війною....EXPERT- Я вважав, що ви більш інтелектуальніша особа! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 15:42 Поділитися #23 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 15:42 vanus, ты писал про универсальность патронов. я и опроверг. никогда в истории (копья и стрелы не в счет) армия не использовала вооружение потенциального противника. (всякие развед. и диверс. операции в учет не берем, я про регулярное использование.) поэтому не будет у украинского натовского войска вооружения теперешнего. про калибры пистолетов. американские 9 мм не равны совковым потому что способ замера калибра разный. Вступ України в НАТО не означає, що воно почне воювати з "калашами". Що це ще за бред. я имел в виду украинскую его часть, после вступления. (а вообще мне нравится выражение "вступить в НАТО") Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 16:03 Автор Поділитися #24 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 16:03 vanus, ты писал про универсальность патронов. я и опроверг.никогда в истории (копья и стрелы не в счет) армия не использовала вооружение потенциального противника. (всякие развед. и диверс. операции в учет не берем, я про регулярное использование.) поэтому не будет у украинского натовского войска вооружения теперешнего. про калибры пистолетов. американские 9 мм не равны совковым потому что способ замера калибра разный. Вступ України в НАТО не означає, що воно почне воювати з "калашами". Що це ще за бред. я имел в виду украинскую его часть, после вступления. (а вообще мне нравится выражение "вступить в НАТО") Питання калібру патрона яким Україна буде воювати в НАТО ще неначасі. Україна повинна вступити в НАТО, щоб не воювати взагалі. (Хочеш миру-готуйся до війни). І не має великої різниці для вас і для трупа в якого ви попали, яким калібром він був замочений. (правда 5,6мм більш счадящий - меньше крововиливів і поломаних костей) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Expert Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 16:30 Поділитися #25 Опубліковано 5 Квітня, 2008 в 16:30 Для мене націоналізм - це найвищий прояв суспільної свідомості, це осмислення відповідальності за свою державу, і народ, який в ній проживає А для мене націоналізм - недорозвинений фашизм, оскільки фашизм - націоналізм введений в рамки країни. До когось певно не доходить, шо всі ми хомо сапіенси, і розділення на нації, а особливо надання певній нації певних ознак, не що інше як проста людська тупість. К приміру - чи серед українців немає бидла, а серед росіян - хороших людей? Мені абсолютно начхати на націю людини, мені важливо, щоб сама людина була хороша. І не збираюся я жити опираючись на стереотипи. Інтернаціоналізм - то для мене. Всі люди друзі Протилежне - інтернаціоналізм, пох...їзм, це стратегічний механізм знищення нації і держави без військового втручання. Він надзвичайно сильно пропагувався і пробує впроваджуватись і зараз на пострадянських територіях Росією, яка доречі одна з найбільш націоналістичних країн світу (це в сусідній імперії висунуто в ранг культу: преса, телепрограми, серіали, ток-шоу-все говорить росіянину, що він найкращий) (російського націоналізму - шовінізму навіть Ленін боявся, бо вважав, що він не дасть захопити комуністам весь світ) (Дякую тобі за -1, але очі краще, щоб відкрив ти ). На сучасному етапі інтернаціоналізм в Україні представлено псевдо-слов'янськими, псевдо-православними угрупуваннями, від яких аж смердить Москвою. Націоналізм ненавиджу любий - російський, український - пофіг. Так само спорю з російськими націоналістами на рос. форумах. Вони-то вбачають все зло тільки в США //це в сусідній імперії висунуто в ранг культу: преса, телепрограми, серіали, ток-шоу-все говорить росіянину, що він найкращий/// - а ти вважаеш, що українець - найкращий?Взагалі-то, таке існує і в Україні... Часи змінились і Росія вже давно не наддержава *****, жжошь!!))) А куча ядерных ракет - то фигня конечно.... ну ты дал Братику все не так погано, от як Китай викладе свої козирі, тоді запахне (недаремно путін до Піднебесної зачастив). Тоді Газпрому прийдеться газиком з жовстошкірими братами поділитись. Але не переживай братику, до Пекінської Олімпіади спи спокійно Але якщо ти і далі боїшся, то я знаю непогані місця в Карпатах де ти зможеш надійно заховатися і перечикати, а після війни започаткувати рід людський Слухай-но, сестричко, я бачу, ти зовсім недалекий. Ти про ситуацію в світі тільки з передач Шустера взнаєш? На ситуацію не можна дивитись однобоко. А робити висновки про що завгодно з однієї лише передачі, це, вибачте... неправильно. ІМХО, не вступивши в НАТО Україна нічого не втратить, і невідомо що станеться, якщо вступить. Тому, вступати не треба. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.