Перейти до змісту

вибір оператора/тарифа

Рекомендовані повідомлення

останні тиждень-два думаю про остаточне спригування з лайфа.

На руках є пакети діджус. Які тарифні плани порадите? Орієнтовний круг спілкування прімарі джус, але в зв'язку з тим, що я не хочу радикально скорочувати спілкування з абонентами лайфа, цікавлять і тарифи на дзвінки за межі мережі )))

Не відмовлюся також від порад щодо інших операторів. Щодо білайна, то релігія не дозволяє перейти, тобто згадати можна, але навряд юзатиму :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, і що ж за релігія така... Які ж це погляди не дозволяють юзати Білайн?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

останні тиждень-два думаю про остаточне спригування з лайфа.

На руках є пакети діджус. Які тарифні плани порадите? Орієнтовний круг спілкування прімарі джус, але в зв'язку з тим, що я не хочу радикально скорочувати спілкування з абонентами лайфа, цікавлять і тарифи на дзвінки за межі мережі )))

Не відмовлюся також від порад щодо інших операторів. Щодо білайна, то релігія не дозволяє перейти, тобто згадати можна, але навряд юзатиму :lol:

Не рекомендую Джуси і сам їх не люблю ІМХО Краще звичайний пакет припейду КС там зараз ТП "З нами краще". По 15коп/хв. на усі КС(у ТЧ джус/окрім Мобілича) та 3 коп/хв. на ціж напрямки по вихідним. Ну і звичайно плата за з'єднання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а назовні?

до речі, що робити тим, хто телефонуватиме мені з джуса )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вихідні дзвінки абонентам djuice* (за 1 хвилину) 0,65 грн.

0,20 грн.

Fun-1стовпець Talk-2й

Вихідні дзвінки абонентам "Київстар" та "Ace&Base" (за 1 хвилину) 0,65 грн. 0,85 грн.

Вихідні дзвінки абонентам інших мобільних операторів та на міські номери в межах України (за 1 хвилину) 0,65 грн. 0,85 грн.

Плата за з`єднання дзвінка 0,27 грн. 0,27 грн.

а назовні?

до речі, що робити тим, хто телефонуватиме мені з джуса )))))

65 і 85 коп. відповідно.

A іще про звичайний припейд КС

1 лютого по 11 травня 2008 р. (включно) проводиться акція, за умовами якої нові абоненти передплаченої форми обслуговування «Київстар» можуть підключитися до нового вигідного тарифного плану «З нами краще!» на умовах, наведених у таблиці:

Вихідні дзвінки абонентам «Київстар», окрім номерів «Мобілич», будні дні

15 коп/хв

Вихідні дзвінки абонентам «Київстар», окрім номерів «Мобілич», вихідні та святкові дні

3 коп/хв

Вихідні дзвінки абонентам «Мобілич», абонентам інших операторів мобільного зв`язку України та номери фіксованого зв`язку України

0,85 грн/хв

Плата за з`єднання дзвінка

0,27 грн

Передавання текстових повідомлень, за повідомлення

0,30 грн

Нинішні абоненти «Київстар» також мають змогу перейти на тарифний план «З нами краще!». Для цього їм потрібно подати відповідну заявку на номер сервісного автовідповідача 477 або 477*1, або за допомогою зручної системи «Мій Київстар», доступної 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Вартість послуги: 10 грн.

Тарифний план «З нами краще!» має необмежений термін дії. Абоненти нового тарифного плану продовжуть брати участь у програмі лояльності «Київстар Клуб» і можуть користуватися послугою «Завжди разом».

Детальнішу інформацію щодо акції «З нами краще!» дізнавайтеся за номером сервісної підтримки 466.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Джус не рекомендую по одній простій причині - якщо подивитись на політику Київстара, то очевидно що рано чи пізно Діджус зникне як бренд, він себе вичерпав. Він пройде тим самим шляхом що свого часу Ace&Base.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо треба багато дзвонити на Київстар - замість Діджуса ліпше взяти "Найкращий" - контракт - він без плати за з"єднання. Абонплата - 15 грн., виходить якщо робиш більше 2-х дзвінків в день (на КС) , то вигідно. Ти платиш 15/30=50 коп. в день, а плата за з"єднання в КС 27 коп. здається.

Поповнюватися можна звичайними пріпейдними картками. Єдиний мінус - поповнення зараховується за 10-15 хв., але зате можна говорити в борг.

Якщо хочеш анонімності - оформляй контракт на кого завгодно (треба, щоб особа, на яку оформляється підійшла на Лесі Українки або на Київську особисто, з паспортом і кодом звичайно), а от виконувати майже всі дії з рахункои зможеш і сам, маючи його і свій паспорті і нотаріально завірене доручення на це (уточнити про все це можеш за тел. 466-266)

Ще на контракті можна якісь телефони зі знижкою брати, але це тра в дилерів питати, що там є, і по чому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там ще "0 на вихідні" (і св'яткові дні) можна активувати. Ватрість активації - 5 грн. на весь час :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО, подключится на контактной основе на КС "З нами краще". Без ПЗС, но абонка 15р в месяц. У меня круг общения как КС, так и Диджус, звоню часто и долго. Если б было ПЗС я б в банкроте уже был бы. Бывает делаю по 30-40 звонков в день до 1 минуты.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...