Перейти до змісту

[Куплю] Геймпад (джойстик) для ПК

Рекомендовані повідомлення

Куплю геймпад (джойстик) для ПК (1 або 2шт), новий або в норм стані без лагаючих кнопок, бажано з якісніших наприклад хbox360 контроллер але розгляну всі варіанти...:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Геймпад і джойстик принципово різного роду пристрої. Дивіться щось з Лоджитек.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 minutes ago, AnimaNoir said:

Геймпад і джойстик принципово різного роду пристрої. Дивіться щось з Лоджитек.

я знаю, але деякі люди кажуть на геймпад - джойстик, даже в багатьох інтернет магазинах так написано... серія F від logitech не дуже подобається((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як власник logitech f710, раджу всеж таки дивитись в сторону Хbox\PS геймпадів. Вийде трохи дорожче, але потім жаліти не будете. Logitech в принципі цільком хороший, не знаходив ігр в яких він в мене не працював і т.д. Але особисто мене не влаштовує хід курків і те, що немає можливості підключити кабель\зарядку(тількі по безпроводу на батарейках) - при низькому заряді з'являється "втрата пакетів".

P.S. даже не думайте брати Razer, в середньому срок служби 2-3 місяці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 minutes ago, Kryptos said:

Як власник logitech f710, раджу всеж таки дивитись в сторону Хbox\PS геймпадів. Вийде трохи дорожче, але потім жаліти не будете. Logitech в принципі цільком хороший, не знаходив ігр в яких він в мене не працював і т.д. Але особисто мене не влаштовує хід курків і те, що немає можливості підключити кабель\зарядку(тількі по безпроводу на батарейках) - при низькому заряді з'являється "втрата пакетів".

P.S. даже не думайте брати Razer, в середньому срок служби 2-3 місяці.

Для себе вирішив що оптимальним варіантом буде провідний геймпад від Xbox360... Дуже хотів Razer так як багато девайсів їхніх, але і негативних відгуків трошки начитався(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 часов назад, JIuIIa сказал:

Для себе вирішив що оптимальним варіантом буде провідний геймпад від Xbox360... Дуже хотів Razer так як багато девайсів їхніх, але і негативних відгуків трошки начитався(((

Зразу беріть запасні резинки на стікі, облазять на раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...