Перейти до змісту

Яка музика в тебе в динаміках НЕ заграє

Maggot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тема абсурдна.

Тут нема що написати та й наврядчи зрозуміло що можна написати..

Знову сваримося. Сюди прийдуть репери і нафлудять

Опубліковано

І хто б тут про флуд говорив. В ваших відкритих темах (як я помітив) ніхто з реперів не флудив. А Ви, вибачте на слові, троха з головою не дружите якщо рахуєте реперві флудерами (ну є можливо такі сам повбивав би) і т.д. і т.п. Хоча розділяти людей за музичними поглядами на флудерів на нефлудерів трохи нерозумно.Здається в темі "Яка Рок- Метал- музика в тебе в динаміках, Рок, Метал" ніхто з реперів не флудив на даний час.

Давайте згадаємо коли відкрили тему "що у вас зараз грає у динаміку реп, хіп-хоп, рнб" всі ринули писати шо попало рок, клубну і іншу музику хоча ясно було написано що тема була створена для того щоб писати яка грає музика з репу, хіп-хопу та рнб.

Нічого проти року я немаю. Колись слухав виключно реп але якто кажуть уже виріс того щоб вважати що існує лише один стиль музики. Але для чого, вибачаюсь ще раз на слові, засирати форум? Добре що є Флейм для того але всеодно думайте люди головою перед тим як щось писати це стосується людей які слюхають реп, рок, клубну і т.д. музику.

Для себе, якщо чесно, неставлю чіткої межі міх стилями музики, але один стиль мене бісить - попса, це слухати неможливо через безтолковий набір фраз(які немають сенсу, а в деяких випадках і неримуються) та звуків.

>>>Nickelback - How You Remind Me

Опубліковано
Прошу тикнути лінком, де було чітко сказано, що реперів назвали флудерами.

Яка Рок- Метал- музика в тебе в динаміках, Рок, Метал

пост 5.

Сюда прийдуть репери нафлудять
сказав Witiok
Опубліковано

ги, це чулавєк з лагєря реперів тксть. Зберігає нейтралітет.

Писав так само як і тут - пофлудити.

Опубліковано
ги, це чулавєк з лагєря реперів тксть. Зберігає нейтралітет.

Писав так само як і тут - пофлудити.

А, ну тоді понятно.

Опубліковано

Ги, смішно, а тема то обертів трошки набрала. Скажіть прошу як назвати те що було створено у темів про яка музика...реп рнб хіп-ХОП. У цьому лагері також десь ховаються гарячі особи. Тема клас. Те шо треба. І ще ..який смисл створювати тему яка би писала про "-" певного стилю музики(ця тема). Що це спровокує???А Maggot швидко зрозумів усьо... :) Хто бачив що я у темі про реп флудив????

Ой забув геть не відповідайте на флуд флудом :0021:

Опубліковано

Тебе ніхто непросить тут писати. До тогож це форум він створений для того щоб висловлювати свої думки

Хто бачив що я у темі про реп флудив????

там уже нетреба ти тут уже постарався..............................

Опубліковано

Ага і ця тем явно не для тебе зважаючи на кількість повідомлень залишених у темі про реп зовсім неважко судити про твої музичні уподобання.

Невже ми реп не слухаємо

Опубліковано
Ага і ця тем явно не для тебе зважаючи на кількість повідомлень залишених у темі про реп зовсім неважко судити про твої музичні уподобання.

Мої музичні вподобання хай тебе нехвилюють.

кількість повідомлень залишених у темі про реп

До чого ти це написав. Тему перечитай. Головне не кількість а якість. Я всього навсього здається раз напиав що у мене грає і щоб деякі люди зрозуміли що не вони одні єдині на форумі слухають реп (хоча дехто так казав(читай уважно)) викинув список своєї музики. І можеш запитати у тих же людей про мої музичні вподобання які просили закинути декі альбоми на ФТП чи вони ху..ві чи ні.

Опубліковано

Я тут почитав тему...

(І не тільки цю).

Хочу сказати одне.

Я неприклад слухаю і реп і рок (тіки б не попса вонюча)

А всі ці фрази тіпа "рок рулить, реп - гавно" і навпаки я нерозумію!

Я вважаю що ця тема - АБСУРД!

ОФФТОП!!

З.Ы.: По всьому прочитаному побачив одне:

Witiok, ТИ ЛОХ! Причому такий РЕАЛЬНИЙ. Ти не вмієш висловлювати думки нормально.

Ф топку!

Опубліковано

Здаравєнний ЗЕ

Ти так музику в широкому спектрі слухаєш? Від обкуреного обсирання друг друга і понтів аж до верещання під гітару проти всєвишнава? А чи може в протилежному напрямку...(від всєвишнава до блекстайла) Ну що ж, знач в тебе багатоядерний моск, тому здай його інтел чи амд, їм для вивчення архітектіри обробки багатьох потоків сайдьот.

Якщо ж ти так уважно читав теми, то чим тебе не задовольнив Віктор? Так ось що я скажу: тільки в цій темі напишу Я або ще хтось те, за що реп сакс, то тут почнуть летіти зуби й піноблоки. Раніше цей процес розпочався у темі про реп. Що і передбачив Вітьок. Нехай для цього діла буде моя АБСУРДНА тема.

Щодо абсурдів ;) Абсурд сприймати взагалі будь-що протилежне і при цьому казати, що він в центрі. Ну хіба що у випадку пацифізму (до речі, взагалі під сумнівом, може на якомусь відмінному від музичного фронту пацифізм і проявити можна), що не проглядалося як повне переконання особистості, ось приклад:

Я вважаю що ця тема - АБСУРД!
і
Witiok, ТИ ЛОХ! Причому такий РЕАЛЬНИЙ.
явно ніхто нікого не мирив.

P.S.

Пацифізм в музиці, це "мені 10 років і я слухаю емінема, щоб по шапці не дали і мерліна менсона, щоб не ізнасілували"

Опубліковано
Убєйся!

Це до чого? Чи це все, на що вистачило інтелекту?!

Щодо так званого ВІТЬКА. Може він в темах про продаж і покупки нормально висловлюється, то щодо інших тем... Людино не лізь куди, не треба.

До того ж я його зустрічав (хоча він і не підозрює про це). На мене він справив враження як лох. (Не ображайся, але це так). Тож подумай про це - ще не все так і погано!

2 Маггот:

Судячи по твоїх словах, нормальна людина може слухати лише один стиль музики? Якщо я слухаю широкий спектр музики я ГЕНІЙ? Чи може це в тебе мозгів замало, щоб сприймати більше?

І не все з року і з репу я слухаю. Наприклад, панк (російський) - це брєд!

А на рахунок

обсирання друг друга і понтів
я б ще посперечався. Адже саме панк - це засранці, які тільки і вміють кидати понти.
Абсурд сприймати взагалі будь-що протилежне і при цьому казати, що він в центрі
- Це я так зрозумів мало бути сказано щось розумне? Це як раз і є АБСУРД!

Хто сказав, що я пацифіст? Я просто слухаю те, що хочу! Я нікого не примирюю!

Ніколи не спіши з висновками про людей, добре їх не пізнавши!

З.Ы.: До відома - я слухаю переважно РОК!

Опубліковано

Нічого собі твір +1

Я якщо чесно уже виріс з того щоб слухати щось одне. Просто коли попадаєш якийсь колектив то починаєш по трохи збиватися з своїх принципів.

Опубліковано

Пояснюю генію.

Слухай собі все підряд, крім попси і панку і в зв'язку з тим, що в мене мозку замало мені приємно повідомити, у мене склалося враження про тебе, що в тебе немає власної думки і твої уподобання нагадують пацифістські, але ти не пацифіст, що знову переконує мене у відсутності чіткої позиції.

- Це я так зрозумів мало бути сказано щось розумне? Це як раз і є АБСУРД!
А всі ці фрази тіпа "рок рулить, реп - гавно" і навпаки я нерозумію!

Шановний, Ви- центрист.

До відома - я слухаю переважно РОК!

з дещо зміщеним центром.

Опубліковано

Дуже дякую за таку вичерпну відповіть на мої питання і пропозиції щодо деяких ньюансів, що зв'явились в даній темі. Мої переконання і уподрбання говорять не про мою невизначеність, а про мою всебічну обізнаність і зацікавленість у різних сферах. А на рахунок пацифізму - його немає, так як нема поганих і добрих людей, є лише погані і добрі вчинки, які ці люди роблять. Адже в світі не може існувати ідеального суспільства, сама відсутність якогось конфлікту - породжує конфлікт (во загнув!).

І нарешті останнє. Нема музики хорошої і поганої, є музика для душі (ПОПСА НЕ РАХУЄТЬСЯ!).

З.Ы.: В мені помер філософ

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...