Oksik Опубліковано 22 Березня, 2008 в 19:06 #1 Опубліковано 22 Березня, 2008 в 19:06 Добрий вечір!Допоможіть у вирішенні такого питання: я- приватний підприємець, місце здійснення діяльності за Свідоцтвом про сплату єдиного податку-м. Луцьк. 1)За яких умов я можу здійснювати свою діяльність на території Волинської області?2) Що для цього потрібно?
Yarchik Опубліковано 23 Березня, 2008 в 08:02 #2 Опубліковано 23 Березня, 2008 в 08:02 Ти можеш здійснювати свою діяльність на всій території України.Відповідно, нічого для цього не потрібно.
vanus Опубліковано 23 Березня, 2008 в 11:57 #3 Опубліковано 23 Березня, 2008 в 11:57 Добрий вечір!Допоможіть у вирішенні такого питання: я- приватний підприємець, місце здійснення діяльності за Свідоцтвом про сплату єдиного податку-м. Луцьк. 1)За яких умов я можу здійснювати свою діяльність на території Волинської області?2) Що для цього потрібно?Ти маєш право здійснювати свою господарську діяльність по всій території України якщо вона не підпадає під обовязкове Ліцензування. У випадку необхідності отримання Ліцензії слід визначити ті області де ти хочеш її впроваджувати і отримати її у відповідному органі що її видає чи то місцевому чи центральному. (прикл. ОДА, Мін транспрту, звязку, будівництва і т.д.)
Tais Опубліковано 24 Березня, 2008 в 15:58 #4 Опубліковано 24 Березня, 2008 в 15:58 я- приватний підприємець, місце здійснення діяльності за Свідоцтвом про сплату єдиного податку-м. Луцьк. 1)За яких умов я можу здійснювати свою діяльність на території Волинської області? Для того, чтобы работать по всей Украине необходимо внести изменения в свидетельство про сплату единого податку. Добавить: місце здійснення підприємницької діяльності- Україна. Для этого подается соответствующее заявление в соответствующее окно, вносятся изменения в свидетельство. Безкоштовно!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.