vanus Опубліковано 24 Квітня, 2006 в 05:50 #1 Опубліковано 24 Квітня, 2006 в 05:50 Трава, що палили недалеко АЦ КАМАЗа, горівши підійшла потроху до складу деревяної тари і чудесно так все підпалила. Як би недалеко була Ю.В.Тимошенко Вона б сказала що це ПРЕКРАСНИЙ пасхальний вогонь. Так от Висота вогня сягала з-х поверхового будинку. Фоткі в мене є, яктільки зможу викладу. Благо що пожарнікі (а саме їх головний офіс в Луцьку на Електроапаратній) приїхали через 2 хв. Такшо я зрадів що живу в досить захищеному районі!Христос Воскрес!
Seva Опубліковано 24 Квітня, 2006 в 09:09 #2 Опубліковано 24 Квітня, 2006 в 09:09 Трава, що палили недалеко АЦ КАМАЗа, горівши підійшла потроху до складу деревяної тари і чудесно так все підпалила. Як би недалеко була Ю.В.Тимошенко Вона б сказала що це ПРЕКРАСНИЙ пасхальний вогонь. Так от Висота вогня сягала з-х поверхового будинку. Фоткі в мене є, яктільки зможу викладу. Благо що пожарнікі (а саме їх головний офіс в Луцьку на Електроапаратній) приїхали через 2 хв. Такшо я зрадів що живу в досить захищеному районі!Христос Воскрес! Воістину Воскрес
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.