Oli Опубліковано 17 Червня, 2017 в 21:25 #26 Опубліковано 17 Червня, 2017 в 21:25 3 хвилин тому, halcogen сказано: Хтось їх пробував їсти? Як вони? Уявлення немаю... Бачу там є часник, значить він має перебити запах,смак...
searcher Опубліковано 20 Червня, 2017 в 13:42 #27 Опубліковано 20 Червня, 2017 в 13:42 Топаз кудись пропав, значить щось пішло не так
san4ez1 Опубліковано 20 Червня, 2017 в 18:01 #29 Опубліковано 20 Червня, 2017 в 18:01 Шкода равликів, є два способа їх вбити і всі садиські...
Zheny@ Опубліковано 21 Червня, 2017 в 06:07 #30 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 06:07 в неділю куштував равликів. Правда, чоловік їх приготував якось - по-сільськи. Тупо я к гриби смажені. Жорсткі, присмак, як в карася не митого з мулу. їх би варто було б вимочити в білому вині чи темному пиві. обдати кип'ятком чи відварити кілька хвилин. І лише тоді смажити на оливковій олії Часник таки трохи спасає. Про м'яту і базилік не знаю не знав.
vampirich Опубліковано 21 Червня, 2017 в 06:19 #31 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 06:19 на вихідних їздив на рибалку у рівненську область. то там в глухому селі по 20 грн кг приймають
romanc Опубліковано 21 Червня, 2017 в 06:29 #32 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 06:29 А слизняков не принимают? Те же улитки, только чищенные...
san4ez1 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 06:34 #33 Опубліковано 21 Червня, 2017 в 06:34 Скоро все винищать полішуки ...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.