Перейти до змісту

Продам комплекти для відеонагляду

mix_forever

Рекомендовані повідомлення

Постійно в продажі нові, з гарантією 24міс. комплекти для відеоспостереження.

1. Комплект на 4 камери

Відеореєстратор  AHD Tecsar HDVR Neo-Futurist

4 камери  Tecsar AHDW-1M-20F-eco

Розгалужувач живлення 1- 4х

ЛАНпатч-корд 5м

4шт Кабель BNC-M + BNC-M 18,3 м

Блок живлення 12В/2А

Наклейка «Здiйснюється вiдеоспостереження»

Ціна комплекту: 4900грн (в комплект не входить жорсткий диск!)

2. Комплект на 8 камер

Відрізняється від попереднього наявністю 8-ми камер :) + реєстратор на 8 портів + 8 комплектів шнурів+ блок живлення на 12В/5А

Ціна комплекту: 9200грн (в комплект не входить жорсткий диск!)

Звісно ж можливі і інші варіації на Ваш смак: кращий реєстратор, кращі камери,збільшення/зменшення кількості камер та ін.

Також проводимо монтаж та обслуговування обладнання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а "відеоглазків" чи чогось на подобі нема?

З.І. Писав Вам в особисті повідомлення по іншому питанні та телефонував, але не можу достукатись... я Вас нічим не образив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З тим "іншим питанням" поки повна Ж, тому і нічого не відписав, бо сам не можу вирішти.

Щодо "відеоглазка", то що конкретно мається на увазі? Відеодомофон? Чи тре камеру, яка монтується в двері?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зрозумів) ну головне, що не в образі..  в приватний будинок поставити ніби як вебкамеру, чи у глазок чи просто збоку, а уже в хаті або біля дверей екранчик, звісно краще в хаті, але по можливості і скільки то вартуватиме якщо є таке) хочу своїм тестю с тещею взяти, а то бігають дивитись аж до дверей) а інколи не всіх охота бачити))))  функцію "говорити" можна опустити, хочеться щось не дуже дороге.. якщо що, можна у приват піти, щоб не заважати продажу в темі..)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Догори!

Також постійно в продажу весь спектр обладнання для відеонагляду за дуже приємними цінами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...