mix_forever Опубліковано 18 Квітня, 2016 в 16:16 Поділитися #1 Опубліковано 18 Квітня, 2016 в 16:16 Постійно в продажі нові, з гарантією 24міс. комплекти для відеоспостереження. 1. Комплект на 4 камери Відеореєстратор AHD Tecsar HDVR Neo-Futurist 4 камери Tecsar AHDW-1M-20F-eco Розгалужувач живлення 1- 4х ЛАНпатч-корд 5м 4шт Кабель BNC-M + BNC-M 18,3 м Блок живлення 12В/2А Наклейка «Здiйснюється вiдеоспостереження» Ціна комплекту: 4900грн (в комплект не входить жорсткий диск!) 2. Комплект на 8 камер Відрізняється від попереднього наявністю 8-ми камер + реєстратор на 8 портів + 8 комплектів шнурів+ блок живлення на 12В/5А Ціна комплекту: 9200грн (в комплект не входить жорсткий диск!) Звісно ж можливі і інші варіації на Ваш смак: кращий реєстратор, кращі камери,збільшення/зменшення кількості камер та ін. Також проводимо монтаж та обслуговування обладнання. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ridec7 Опубліковано 18 Квітня, 2016 в 17:58 Поділитися #2 Опубліковано 18 Квітня, 2016 в 17:58 а "відеоглазків" чи чогось на подобі нема? З.І. Писав Вам в особисті повідомлення по іншому питанні та телефонував, але не можу достукатись... я Вас нічим не образив? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 18 Квітня, 2016 в 18:10 Автор Поділитися #3 Опубліковано 18 Квітня, 2016 в 18:10 З тим "іншим питанням" поки повна Ж, тому і нічого не відписав, бо сам не можу вирішти. Щодо "відеоглазка", то що конкретно мається на увазі? Відеодомофон? Чи тре камеру, яка монтується в двері? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ridec7 Опубліковано 18 Квітня, 2016 в 20:30 Поділитися #4 Опубліковано 18 Квітня, 2016 в 20:30 зрозумів) ну головне, що не в образі.. в приватний будинок поставити ніби як вебкамеру, чи у глазок чи просто збоку, а уже в хаті або біля дверей екранчик, звісно краще в хаті, але по можливості і скільки то вартуватиме якщо є таке) хочу своїм тестю с тещею взяти, а то бігають дивитись аж до дверей) а інколи не всіх охота бачити)))) функцію "говорити" можна опустити, хочеться щось не дуже дороге.. якщо що, можна у приват піти, щоб не заважати продажу в темі..) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 25 Квітня, 2016 в 06:10 Автор Поділитися #5 Опубліковано 25 Квітня, 2016 в 06:10 Догори! Також постійно в продажу весь спектр обладнання для відеонагляду за дуже приємними цінами. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.