Перейти до змісту

Довіреність на реєстрацію скутера


serhiy.k

Рекомендовані повідомлення

Повністю ситуація виглядає наступним чином.

Я хочу купити скутер у одного чоловіка, назвемо його Сергій. Він його купив 3 роки тому ще у іншого чоловіка. Той чоловік передав Сергію талончик із звичайного паперу, де написано, що він придбав скутер в 2007 році. Тобто на талончику є номер рами, прізвище того чоловіка і дата покупки - 2007 рік, а також печатка підприємця, що продав скутер.

Я ходив в МРЕО і вони сказали, що можуть поставити скутер на реєстрацію, так як для скутерів, придбаних до 2009 року документів не потрібно. Але вони сказали, що на реєстрацію має ставити той чоловік, чиє прізвище є в талончику, і тоді він вже має переоформити скутер на мене, бо я не можу його одразу на себе зареєструвати.

Я розмовляв з тим чоловіком, і він сказав, що не проти допомогти, але він зайнятий і не має часу ходити в МРЕО.

Тепер питання. Чи може він мені дати нотаріальну довіреність, щоби я займався реєстрацією скутера, ну і потім заодно перереєстрацією на себе? Або які є варіанти?
 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По аналогії з автомобілями - можна на підставі нотаріальної довіреності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую! наразі це дорого виходить, як на старенького скутера — 250 довіреність, потім реєстрація десь 485, потім ще оформлення купівлі-продажу, зняття з реєстрації і заново поставити вже на мене. Навіть якщо їздити по дорученню, то це теж 350 гривень, і лише на 3 роки. Буду думати щось інше або шукати вже зареєстрованого скутера. Ще раз дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до того або іншого підприємця (по продажу скутерів), щоб "за бабло" виписав "новий" талончик вже на твоє їм'я "заднім числом" з своєю печаткою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Ситуація вирішена. Написав начальнику заяву, що скутер був куплений в 2007 році і прошу його зареєструвати. Вже з нею пройшов експертів, надрукували мені оф. заяву, заплатив гроші, десь до 500 грн разом, і в п’ятницю отримав номера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...