Basil Опубліковано 31 Березня, 2016 в 05:59 #1 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 05:59 КУплю тихий кулер на 775- сокет. Пропозиції прошу в приват...
Zheny@ Опубліковано 31 Березня, 2016 в 06:07 #2 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 06:07 4 хвилин тому, Basil сказано: КУплю тихий кулер на 775- сокет. Тишина кулєра прямопропорційно залежить від материнської плати. Якщо мамка має управління кулєром - то буде тихо. Якщо ні - то який би ти кулєр не поставив - вона його на максимум і розгонить. Ну проц який? Щоб не перегрівати. 1) Якшо стоковий, то високий 4-піновий. Холодно і тихо 2) Якщо є бюджет на універсальний - то щось із самих простих "башень" . Маю на 1150/55 - не підійде. Пошукаю 4-піновий 775 може десь валяється.
Basil Опубліковано 31 Березня, 2016 в 07:26 Автор #3 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 07:26 1 година тому, Zheny@ сказано: Тишина кулєра прямопропорційно залежить від материнської плати. Якщо мамка має управління кулєром - то буде тихо. Якщо ні - то який би ти кулєр не поставив - вона його на максимум і розгонить. Ну проц який? Щоб не перегрівати. Процесор Intel® Pentium® E2180 на ASUS P5GC-MX/1333... Стоїть стоковий 4-х піновий кулер... 1 година тому, Zheny@ сказано: Якщо є бюджет на універсальний - то щось із самих простих "башень" . Шоце? Приклад? Скіко? 1 година тому, Zheny@ сказано: Пошукаю 4-піновий 775 може десь валяється. Тихий?
Zheny@ Опубліковано 31 Березня, 2016 в 10:41 #4 Опубліковано 31 Березня, 2016 в 10:41 3 годин тому, Basil сказано: Шоце? Приклад? Скіко? отакий. Як приклад. Я взяв універсальний. Від 775 до 2011 фактично І від 754 до ФМ-1. Да дорого. Але міняються тільки платформи. Кулєр завжди на місці.
Basil Опубліковано 1 Квітня, 2016 в 09:57 Автор #5 Опубліковано 1 Квітня, 2016 в 09:57 Цікавить сам кулер 80-ку. Наприклад, від такого
Vasknz Опубліковано 2 Квітня, 2016 в 14:28 #6 Опубліковано 2 Квітня, 2016 в 14:28 вставлю своїх "5 копійок", можливо збивався біос по "дефолту" чи витягалася батарейка з материнської плати і може бути що крутілятор на радіаторі обертається на максимальних обертах, але якщо в біосі включити цей режим, то швидкість обертання буде регулюватися залежно від нагріття процесора, якщо немає навантаження на процесор то і крутілятору не потрібно буде швидко обертатися що відвести тепло від проца, бо він і так буде холодний. . .спробуй для початку "погратися" налаштуваннями в біосі, можливо допоможе, бо в самого така мамка Асус є, в якої інколи ці налаштування збиваються і потрібно їх виставляти заново. Інший варіант (перепрошую, я нікого не хочу образити, але це частенько буває) що саме кріплення не правильно закріплене на проці і немає достатнього контакту між процом і радіатором, буває, що один вусик защолки з 4-х заламається і радіатор добре не приляже до проца, або знімали радіатор, і не помазали новою термопастою, буває інколи що навіть стару термопасту лишали і мазали новою. І чисто власне моя субєктивна думка, для звичайних потреб, якщо від компа не вимагається складних задач і він не є ігровим (тим більше з 775-тим в цей час він і бути вже ним не може) то стандартного штатного охолодження має вистачити, подивись для початку налаштування біоса і чи добре встановлено радіатор. І якщо цікавить, то маю кажись "нінзю" SCYTHE я вже і не памятаю точно яка то модель . . . на фото (250грн)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.