Перейти до змісту

КУплю тихий кулер на 775- сокет

Рекомендовані повідомлення

КУплю тихий кулер на 775- сокет.

Пропозиції прошу в приват...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Basil сказано:

КУплю тихий кулер на 775- сокет.

Тишина кулєра прямопропорційно залежить від материнської плати. Якщо мамка має управління кулєром - то буде тихо.

Якщо ні - то який би ти кулєр не поставив - вона його на максимум і розгонить.

Ну проц який?  Щоб не перегрівати.

1) Якшо стоковий, то високий 4-піновий. Холодно і тихо

2) Якщо є бюджет на універсальний - то щось із самих простих "башень" .

Маю на 1150/55 - не підійде.

Пошукаю 4-піновий 775 може десь валяється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Zheny@ сказано:

Тишина кулєра прямопропорційно залежить від материнської плати. Якщо мамка має управління кулєром - то буде тихо.

Якщо ні - то який би ти кулєр не поставив - вона його на максимум і розгонить.

Ну проц який?  Щоб не перегрівати.

Процесор Intel® Pentium® E2180 на ASUS P5GC-MX/1333...

Стоїть стоковий 4-х піновий кулер...

Якщо є бюджет на універсальний - то щось із самих простих "башень" .

Шоце? Приклад? Скіко?

Пошукаю 4-піновий 775 може десь валяється.

Тихий? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Basil сказано:

Шоце? Приклад? Скіко?

отакий. Як приклад.

Я взяв універсальний. Від 775 до 2011 фактично :) І від 754 до ФМ-1. Да дорого. Але міняються тільки платформи. Кулєр завжди на місці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить  сам кулер 80-ку. Наприклад, від такого 

deepcool_iceedge_mini_fs_images_9303015131_venpb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вставлю своїх "5 копійок", можливо збивався біос по "дефолту" чи витягалася батарейка з материнської плати і може бути що крутілятор на радіаторі обертається на максимальних обертах, але якщо в біосі включити цей режим, то швидкість обертання буде регулюватися залежно від нагріття процесора, якщо немає навантаження на процесор то і крутілятору не потрібно буде швидко обертатися що відвести тепло від проца, бо він і так буде холодний. . .спробуй для початку "погратися" налаштуваннями в біосі, можливо допоможе, бо в самого така мамка Асус є, в якої інколи ці налаштування збиваються і потрібно їх виставляти заново. Інший варіант (перепрошую, я нікого не хочу образити, але це частенько буває) що саме кріплення не правильно закріплене на проці і немає достатнього контакту між процом і радіатором, буває, що один вусик защолки з 4-х заламається і радіатор добре не приляже до проца, або знімали радіатор, і не помазали новою термопастою, буває інколи що навіть стару термопасту  лишали і мазали новою. І чисто власне моя субєктивна думка, для звичайних потреб, якщо від компа не вимагається складних задач і він не є ігровим (тим більше з 775-тим в цей час він і бути вже ним не може) то стандартного штатного охолодження має вистачити, подивись для початку налаштування біоса і чи добре встановлено радіатор. І якщо цікавить, то маю кажись "нінзю"  SCYTHE я вже і не памятаю точно яка то модель . . . на фото (250грн)

20160402_171356.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...