Перейти до змісту

Цікавлять диски 5х112 до Passat B5

AppMark

Рекомендовані повідомлення

Цікавлять диски 5х112 до Passat B5 не дорогі, титани або алюмінь. Може хтось продає дайте знати дякую!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 minutes ago, Onil said:

Нє, ну може вони дійсно в суперовому стані.

Але 450 доларів за б/в диски на Пассат Б5 - це недорого???

Я здогадувався, що на Волині багато олігархів, але не думав, шо вони тусуються на борді )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я деколи дивуюсь з цін, які люди виставляють за свій товар.... 12 штук за диски?! В сосну пальнувся продавець чи що?))))

За такі гроші жигуль цілий можна купити:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 minutes ago, Selbeor said:

Я деколи дивуюсь з цін, які люди виставляють за свій товар.... 12 штук за диски?! В сосну пальнувся продавець чи що?))))

За такі гроші жигуль цілий можна купити:D

Пошукай в неті, скільки коштують нові штатні (так звані заводські) диски на фольксваген. Побачиш , що Жигуль можна купити за вартість одного диска , а не чотирьох. :)

Я нічого не маю проти ціни за посиланням на ОЛХ, можливо вказана вартість відповідає їх якості і реальному стану.

Мене просто дивує, коли людина каже "шукаю недорогі", а їй пропонують 4 катка за 12 штук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 минуты назад, yu2007 сказал:

Пошукай в неті, скільки коштують нові штатні (так звані заводські) диски на фольксваген. Побачиш , що Жигуль можна купити за вартість одного диска , а не чотирьох. :)

Я нічого не маю проти ціни за посиланням на ОЛХ, можливо вказана вартість відповідає їх якості і реальному стану.

Мене просто дивує, коли людина каже "шукаю недорогі", а їй пропонують 4 катка за 12 штук.

Ну так судя по Вашему аватару, Странно что вас удивляет сумма карманных денег :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо пропозиця цікава, ціну і обмін можна обговорити.

Але, якщо ваше відмінне знання ринку запчастин і асортимент для Жигулів відмінне, то це зовсім не значить, що окрім них люди ні на чому не їздять. 

Шкода, що жилульовські не підходять!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повинні бути сталюки. Завтра пошуршу в гаражі )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не дорогі якісь))) ті що ви поскидали я сам їх находив на сландо)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...