Перейти до змісту

Foot Quest у Луцьку

RudEAk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную організувати в Луцьку пішохідний квест. Я вважаю, що наше місто багате "цікавивми" куточками і ми зможемо зробити, щось в суто історичному стайлі :) Ну і звичайно ваші пропозішн... Для нас я зробив цей сайт... хоча якщо нашого форуму вистачить то мона і прикрити... але... :)

Опубліковано
Пропоную організувати в Луцьку пішохідний квест. Я вважаю, що наше місто багате "цікавивми" куточками і ми зможемо зробити, щось в суто історичному стайлі :) Ну і звичайно ваші пропозішн... Для нас я зробив цей сцайт... хоча якщо нашого форуму вистачить то мона і прикрити... але... :)

Слово "сайт" трохи інакше пишшеться, а в даній трактовці викликає неприязнь і огиду...

Опубліковано
Пропоную організувати в Луцьку пішохідний квест. Я вважаю, що наше місто багате "цікавивми" куточками і ми зможемо зробити, щось в суто історичному стайлі :) Ну і звичайно ваші пропозішн... Для нас я зробив цей сцайт... хоча якщо нашого форуму вистачить то мона і прикрити... але... :)

Слово "сайт" трохи інакше пишшеться, а в даній трактовці викликає неприязнь і огиду...

прошу вибачення люба шампайн...це є домашня сторіночка мого нового хоббі.. :)

edit: поправив сайт в першому топіку

Опубліковано

to RudEAk - пропоную квест перенести до пятниці сьогодні таке міроприємство може декого завести досить далеко :)

Опубліковано

2 Kudrom: Організація звична - 2 організатори, одна команда тестерів (3-5 чоловік), + всі бажаючі для участі -

2 leonon а з тобою я пити не буду :)

• 11 місяців потому...
Опубліковано

І не обзивайте мене некропостером

і таааак.

В той день коли чоловіки проснуться з бодуна а жінки зрозумють шо від них погано пахне і в них не хватає золота ((с)сомедійний клуб)і підсніжників, ми організовуєм перший пішохідний тест-квест  "Веснянка".

Так що народ підтягуйтесь на 13:00 до супермаркету "Наш край", що на Шевченка.

Якщо ви згодні то відправляйте смс на номер 80688449024 з текстом: Назва команди... кількість учаників. Якщо хочете то подзвоніть.

Номер мій, і багато людей з цього форуму підтведить. Так що лишніх грошей ви не потратите.

Тепер про квест:

Обов"язково: Голова, карта, фототапарт чи камерофон, РУЧКА (та якою пишуть), папір... ну і багато ще чого...

А, да я забув, віковий ліміт 18 років.

З.І. Сижу з інтернет клубу, борду побачу тільки ввечері (може).

З.І.І. Ліміт 8-м команд, причому останні дві получають +15.

З.І.І.І. Реєстрація закінчується в 10:00 9 березня 2009 року

Опубліковано

1 стартовий внесок є?

2 приблизна протяжність в км?

3 чи контролюються використання транспортниз засобів командами?

4 скільки чол команда?

Опубліковано
виклади завдання які були на квесті!!!

на жаль не можу, то му що:

1) Квест авторський

2) Квест буде переграватись на автомобілях (сильно далеко розкидані точки вийшли, і погода підкачала)

взагалі-то цей блін вийшов комом :( Дійшла тільки одна команда. (ну їх всього три було)

Опубліковано
Поки не зрозумів взагалі що то за біда Квест...

Добре було б зробити хоча б один фотозвіт по міроприємству.

Навть в нас на форумі є достатньо інформації, можна пошукати про авто- і вело- квест. А вот з пішим цього разу не дуже вийшло (все-таки досвіду в цьому плані в мене як організатора малувато)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ну що ж, спробуєм ще раз?...

icon_plus_1.gifОпис гри
Описание игры

Все женщины делают это - ходят по магазинам и покупают, покупают, покупают...

Некоторые, особо сильные духом дамы, могут вовремя схватить себя за шкирку и вытащить

из торговой точки. Но есть и другие - те, что способны провести в магазинах всю свою

жизнь (и надо заметить, очень счастливую жизнь). Подобные особы являются законченными

шопоголиками.

Ребекка - как раз из их числа. В магазины она отправляется, как иные на охоту - глаза

сверкают азартом, руки дрожат от нетерпения, ноги сами несут в направлении добычи. Вот

только есть у Ребекки небольшая проблема - почему-то банк очень косо смотрит на ее

желание тратить без конца и без края. Есть несколько путей, чтобы вылезти из долговой

ямы. Например, начать зарабатывать больше или экономить на всем и забыть дорогу в

магазины. С заработками дело не клеится, а уж с магазинами... Можно, конечно, выйти

замуж за богача, благо вокруг их полно - ведь Ребекка не кто-нибудь, а финансовый эксперт.

Но порядочные девушки не продаются, они предпочитают покупать.

Пройдите с Ребеккой весь путь от начала до конца. Помогите ей купить все, что она захочет и не попасть в долги, ведь хоть и кризис, а покупать хочется.

При себе иметь:

- три-шесть друзей (или подруги)

- мозг

- карту центральной части города

- ручку для письма

- одежду потеплее и обувь поудобнее (ну если захотите заняться шопингом, то пожалуйста)

- мобильный телефон, заряженный и пополненный (желательно Лайф или Билайн).

- немного карманных денег

- средство визуальной фиксации удачных покупок (а лучше решения заданий ).

- хорошее настроение.

Радиус проведения – центральная часть города Луцк.

Максимальное количество команд – 6 ть.

Старт 29.03.09, 12:00, от памятника Л.Украинки на Театральной площади. Регистрация на месте начинается в 11:00, предварительна регистрация в любое время до старта, по телефонам организаторов с помощью смс (80688449024). Время прохождения 4-ре часа.

Стиль игры – шарадно-шифровочный, нелинейный. Иногда нужно применять ассоциации второго уровня. Командный центр необязателен, но, конечно желателен, для упрощения прохождения игры. Количество заданий – 10-ть (из них некоторые проходить не придется). Игровых заданий нет.

Да и не забудьте компас , шутка.

Опис гри з картою території проведення : Opys.doc

Правила гри: Rules.doc

Додаткова інфа за аською 269994073, або в цій темі.

Хоч мій телефон тут і написаний, я не дуже люблю піднімати трубку, коли до мене дзвонять з незнайомих номерів, хіба що смс.

Опубліковано

Ети пункты поподробнее можна

Ето сколько так как немного понятие растяжимое???

Фотик или камера (хватит камеры в мабильнике, 0.3 мегапикселя хватит?

Взнос есть?

Опубліковано
Ети пункты поподробнее можна

Ето сколько так как немного понятие растяжимое???

Фотик или камера (хватит камеры в мабильнике, 0.3 мегапикселя хватит?

Взнос есть?

Як можна побачити по карті - де пунктиром виділено територію проведення квесту, рухатись можна і пішки. Якщо хтось захоче їздити громадським транспортом - от для цього потрібні карманні гроші.

Камери в телефоні хватить.

Внесок - за рішенням всіх комманд на старті - можем просто розподілити внески між переможцями. Поки що внески не плануються.

edit: Погано шо гісметео на неділю дощ на день обіцяє :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...