Перейти до змісту

Need For Speed 5 (Porsche Unleashed)

restart2

Рекомендовані повідомлення

aaj.jpg

aap.jpg

Название - Need For Speed - Porsche Unleashed

Год выхода - 2000

Жанр - Гонки (racing)

Об игре:

Need For Speed - Porsche Unleashed (NFS 5) - популярная игра симулятор автомобилей Porshe в исполнении EA Games. В игре присутствуют все модели Porsche от самых первых до последних моделей. Игрок может прочувствовать разницу старых и новых Porsche. Игра NFS 5 обладает хорошей графикой, прекрасной физической моделью и несколькими различными режимами игры.

Игра а архиве, установка не требуеться!!!

Чтобы играть, нужно запустить Porsche.exe, а затем нажать кнопку ОК на диалоговом окне

СКАЧАТЬ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця версія NFS 5 на XP Sp2 йде стабільно? В мене вже три різних діска, і не з одного нормально не фуриче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене стоїть Windows XP - SP2

іде класно!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якшо у вас DSL то можемо поганяти втрьох, або 1х1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні у мене Домашні Мережі ФОТАКОМа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця версія NFS 5 на XP Sp2 йде стабільно? В мене вже три різних діска, і не з одного нормально не фуриче.

Працює нормально, без проблем.

NFS4 в мене так і на захотіла працювати :-(.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора поставив, в "Factory drivers" - ні разу не вилетіла. Проте, в "нормадії" все одно вилітає, ще ні разу трасу до кінця не пройшов. Патч ставив, не помогло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цій версії є всі відео-ролики? В ній відкриті всі автомобілі? Ато я її пройшов, але декілька автомобілів всеодно залишились закритими (928 GTS, 959, 911 GT2, 911 GT3!!! Коли їх вибираєш, пише: "тебе нужно будет загрузить етот автомобиль для участия в гонках". Як їх відкрити!?? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У кого вилітає на ХР - є рішення цієї проблеми.

В корневому каталозі імеється хітрий файл (назви не памятаю - щось типу NFCRT ) вын там один такый прибитий, удаліть іль переіменовать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А точніше про рішення цієї проблеми ніяк не можна взнати???

хотя в мене Нормандія нормально іде

Але то таке я думаю тут треба залити нормальні не глюкнуті версії всіх версій Жажди Скорости (починаючи з 3 закінчуючи Carbon)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если игра не запускается вообще, тоесть висит заставка "загрузка" то следует уменьшить файл подкачки системы до 200-300 Мб (обычно когда в системе больше гига памяти), с моей версией порше так было, а у кого памяти 256 или 512 то по идее проблем не будет. на счет 928ГТС и прочих закрытых тачек то они выкачиваются с инета и устанавливаются в игру, только таким образом на них можно погасать, а вообще порше ИХМО лутшая гонка из серии NFS, и еще она лутшая из гонок в своем класе и в свое время!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я з тобою згідний!

Про файл подкачки хароша інфа! за це тобі від мене +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...на счет 928ГТС и прочих закрытых тачек то они выкачиваются с инета и устанавливаются в игру, только таким образом на них можно погасать...
А звідки їх качнути? :D
...а вообще порше ИХМО лутшая гонка из серии NFS, и еще она лутшая из гонок в своем класе и в свое время!
Це точно! :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тачки до NFS Porsche можна скачати тут :D . Проблему з вилітами можна вирішати замінивши в нормандії небо(файли Farmland.* в \GameData\Track\Sky\, замінити на інші).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SpiritMen

А сайтик то там англійський... підскажи шо куда нажимати шоб скачати машинку і як її потім в гру установити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там все просто. Спочатку, в меню зверху, жмеш на ”Porsche Unleashed”, далі в "Cars|Tracks|Tools|Upload (Files)", жмеш на "Cars". В списку що завантажиться, вибираєш будь яку тачку. Щоб скачати архів, треба клікнути по ссилці що у вікні "Download (Servers)". Щоб встановити авто, потрібно розпакувати скачаний архів в папку з ігрою. Після цього, в грі з’явиться новий сейв, під яким потрібно зайти, щоб це авто можна було вибрати.

post-367-1205854308.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, але де які авто встановлюються за допомогою проги, яка іде в архіві з тачкою! А взагалі в кожному архіві є *.тхт файл, в якому детально описано шо за чим робити, але всі вони на англ. мові :)

п.с. тачки там класні - проходжу гру знову! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нові машинки дають можливість відчути гру по-новому. Всі налаштування якості картинки на максимум, моніторчик трохи більшенкий, ніж колись був. Відчуття класні. Все-таки приємно згадати старе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може хтось може викласти сюди пару тачок?

з мене +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ггг... а може хтось +1 поставить за саму ігру???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби ти був розробником... :-D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так зрозумів там не тільки Porsche можно вставляти в гру? На кожне авто окремий сейв буде створено, тобто всі авто в одному сейві не відкрити? Накачав парочку машинок - можу закинути кому тре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти виложи фотки машинок) а ми скажем заливати чи ні...

Жартую, звичайно виложуй

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль чомусь не можу залити на FTP - якусь помилку видаэ :):sm110:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залийте руссофікацію!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...