best Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 19:12 #1 Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 19:12 Тільки-що по СТБ в черговий раз почула рекламу про (так і сказали) сюрприз від Watsons Реклама колготок 40 ден по 15грн 95 коп Хочу застерегти тих,хто ще не купився на цей трюк Купила вчора колготи розмір 4L До речі вибирала не сама,а з консультанткою Вона мені одні відкрила,але вони були в затяжках Інші взяла не відкриваючи Вирішила аж дві пари купити(халява ж) Вже перед касою передумала і залишила одні Коли вдома відкрила,дійсно отримала сюрприз Мало того ,що вони були всі в затяжках,так ще й мій 4L навряд чи змогла б одягнути дівчинка років десяти Сьогодні пішла вертати їх сюрприз Вони без слів забрали,але,що мене дуже здивувало,гроші мені вернула консультант Просто пішла в підсобку,вийшла звідти з 50-ти грн купюрою,пішла в касу,розміняла і принесла мені 16 грн Чек весь цей час залишався в мене в руках Значить ніяке повернення по касі вони не робили Мої колготи поклала в коробку до тих,що продаються а мені сказала,що ми ж нікого не заставляємо купляти. Хто ще хоче сюрприз від Watson's?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.