Перейти до змісту

Перліт. Чорнова стяжка підлоги

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто що скаже про цей матеріал для чорнової підлоги?

Зразу планував засипати 10 см керамзиту для теплоізоляції, а зараз радять цей перліт. І по ціні він дешевший.

І де його можна купити в Луцьку. Бо всі ссилки у Львів ведуть

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Як варіант я б іще розглянув колотий піноблок. Перліт може натягнути воду, а теплопередача в стяжках підлоги  йде саме завдяки капілярному руху води з грунту. Піноблок малогігроскопічний, довго  буде плавати в воді (тільки не плутати з газоблоком, той потоне). Собівартість куба піноблоку - практично "дньовка" робітнику, щоб поколов. Сам піноблок можна через оголошення купити бой. Мені за так віддавали, тільки вивези :) Ще варіант - кинути пінопласт, 5 см. достатньо ("дельта" температур між підлогою і кімнатою - 15 градусів, між підлогою і вулицею - може бути 30 і більше, тому на стіни йде 10-ка, а на підлогу досить і 5-ки). Hint - пінопласт брати Століт (він міцніший) найвищої щільності 35 чи 55, вже непомню.   Потім заливка стяжки по-трубам, (потрібен крупнозкрнистий пісок або відсів). Обов"язково бетон армувати поліпропіленовою фіброю, вона "копійчана", якщо в неті брати. На верх труб кладеться сітка Несвіч 20х20, чи 20х15, продають тут, дешево і сердито. Ще пару листів в мене лишилося, можу уступити. Заодно - можна  подивитись  як зроблено теплу підлогу ;)

Опубліковано

Попередній коментар це був так.. жартома. А якщо говорити серйозно, то треба мати совість і не радити людям відвертих дурниць. Клясти буть потім за такі поради.

Опубліковано

Ну, давай, валяй своі рекомендації, шо ні так? На форумі - без году неділя, а вже буром попер.  Я цілі "консіліуми" на буд. форумах відкривав на цю тему, їздив, дивився як в людей зроблено.  2 майстра дивились впроцесі (один - робив, досвідчений, дорогий,  другого приводив). Заперечень - 0.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...