Перейти до змісту

як допомогти людині з вадами


PPArhangel

Рекомендовані повідомлення

Привіт бордівчани. Створив тему у флеймі, бо вважаю що буде безліч постів не по змісту.

Ситуація наступна. Є в мене одногрупник колишній, наскільки я памятаю в нього якісь проблеми з серцем. це сказалось на його розвитку, тобто він виглядає дорослим, але коли з ним розмовляєш ти мислить він як дитина. батьки в нього алкоголіки дітьми не займались. мати певний період назат працювала в електротермометрії, це був основний прибуток в сімї. Батько час від часу шабашив і приносив решту що не допив. якось він попав в банк і йому дали кредитку "правда незнаю чим керувалась менеджер коли видавала. бо бачила що він підпише будь що" кредитка була до 500 грн. він звісно потратив її на власні потреби, а повернути немає можливості. куди б він не пішов на роботу всьоди трохи попрацює і потім його виганють без гроша. на даний момент в нього більше 5-ти тисяч просрочки. коли я працював на будівництві то брав його час від часу собі допомагати платив йому. він неможе швидко працювати, піднімати важче 25-ти кілограм. людина пактично ніколи фізично не працювала, за винятком наносити воду від колодязя до дому "десь 200 метрів". на даний момент йому 25 років має ще сестру трішки меншу, но там ситуація не набагато краща.

на даний працюю на такій роботі що немаю можливості дати йому підробіток. потребую вашої поради. можливо хтось може дати йому якийсь підробіток, чи знаєте якийсь реаблітаційний центр який може допомогти подорослішати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мою думку, то:

1) психолог. Практикуючий психолог. Із досвідом роботи. Інакше він так і залишиться "дитиною".

2) Робота. Після того ,як психолог визначить що можна йому а що ні. Що бажано а що ні.

3) звернутися у банк і пояснити ситуацію. (Клєркі вони такі - був план фтюхати кредитку - виконано! І пофіг кому і як. Віддавати гроші по кредити - не його проблема. )

Можливо вдасться організувати якісь "канікули". 

Можливо, доведеться і до психіатра сходити, щоб він дав довідку про те, що людина не зовсім така як всі. Інакше банк може і не повестися навіть на канікули.

 

Щодо кредиту - питання юридичне.

Щодо здоров'я - психолог

а потім робота.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...