Перейти до змісту

Пропоную роботу

Ириска

Рекомендовані повідомлення

Пропоную роботу молодому енергійному хлопцеві в сфері торгівлі.Зарплата висока.Звертатися за тел.80636544424,80636544422

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А студенти денної форми навчання тут відпадають???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Озвучте, будь-ласка, що таке "Зарплата висока", хоча б приблизно. Для декого "піісят рублєй" - космічна сума, а для декого "штука баксафф" - це разок на пиво зайти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, думаю, ежели 2500-3000 грн. или выше, то в Луцке вполне можно считать такую з/п высокой. Хотя сомневаюсь, что столько предложат... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, думаю, ежели 2500-3000 грн. или выше, то в Луцке вполне можно считать такую з/п высокой.

а я думаю що це вже років зо три не можна рахувати високою зарплатою для Луцька. більш-менш пристойною - так. але аж ніяк не високою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

b0rg, зря ты так. 500-600 вполне пристойно для Луцка. хорошо, что у тебя больше, но, поверь, ты - специалист высокого уровня, а таких просто немного.

поэтому не подводи всех под один знаменатель ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

b0rg, зря ты так. 500-600 вполне пристойно для Луцка. хорошо, что у тебя больше, но, поверь, ты - специалист высокого уровня, а таких просто немного.

поэтому не подводи всех под один знаменатель ^_^

500-600 це зарплата студента першого курсу. Пробував знайти собі економіста, так 3-й курс (то вже більш менш кваліфіковані спеціалісти) менше 1500 йти на роботу не хочуть. І взагалі тут людина для себе працівника шукає, а не вичає середній рівень пристойної зарплати у Луцьку ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вообще-то я про доллары говорил...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Упс... соррі обознался...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BOTи рулять..

з'явилася написала і ні слуху ні духу..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

найти ее, наверное, можно тут:

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...st&p=155490

:lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так а що мені писати,якщо ви тут розвели демагогію на рахунок зарплат.Кого зацікавило-нехай дзвонить і я відповім на всі запитання.Студенти денної форми навчання не підходять,так як робота не в нічну зміну)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во-во правильно... а демагогія наша тримає топік зверху, щоб даремно не АПати... Так що в цьому є плюси ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...