Перейти до змісту

Порадьте навушники-вкладиші

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу купити малим навушники-вкладиші (не вакуумні, а просто вкладиші), але я сам не "в темі", не меломан :), а штудіювати інет нема часу...

Основний критерій - витривалість :)

Минулий раз купував спортивні PANASONIC RP-HS34E-V, непогані виявились, витримали майже рік :)

Може є щось ще витриваліше?

Опубліковано

Apple EarPods витривалі . не вакуумні звук більш меньш . прожили 1,5 роки  (кожен день користувався ).

3 рази паяв штекер . + підходять як гарнітура до LG =) поки сам шукаю заміну =)

не вакуумні ... 

Опубліковано

Panasonic RP-HJE125E

Мабуть, найкращий варіант по критерію ціна/якість.
Широка палітра кольорів, якісні, дуже зручні, правда це не зовсім звичайні вкладиші але і не стандартні вакуумні. В свій час купувалися за 100 грн, і реально я не очікував на ті гроші такого звуку)) Крепкий г-подібний роз'єм, вже десь 3 рік пішов як юзаються і ніяких проблем. Єдиний мінус - на морозі дубіє кабель.

Опубліковано

В "капельках" дуже посередній звук. Все таки раджу звернути увагу на вакумні, наприклад Soundmagic E10, в плані надійності саме те, металічна "опльотка" кабелю та самих навушників, дає надію на довге використання. Як на диво, на морозі кабель не дубіє. бу можна взяти за 350-500. Плюс купа насадок серед яких можна підібрати щось своє. Звук просто шикарний. Якщо все таки вакумні не ваше, раджу глянути на Koss the plug. 

Опубліковано

Хочу купити малим навушники-вкладиші (не вакуумні, а просто вкладиші), але я сам не "в темі", не меломан :), а штудіювати інет нема часу...

Основний критерій - витривалість :)

У такому разі будь-які, дешеві, при виході з ладу замінити на нові.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Китайці знову здивували. Хто ще задумується про навушники вкладиші, раджу звернути увагу на VE Monk, при копієчній ціні (270грн) дуже непоганий звук, всякі коси плаги і рядом не валялись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...