Перейти до змісту

куплю гигрометрабо мініметеостанцію

dimon18

Рекомендовані повідомлення

Цікавить гігрометр вимірювати вологість повітря в квартирі, або мініметеостанціящоб була в комплекті з гігрометром.

цікавит як нове так і б/в

пишіть пропозиції.

ціна від 50 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є в медтехніці, але там тільки професійні і ціна відповідно... Я замовляла в інтернеті самий простенький, функції свої виконує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво навіщо він Вам.

П.С. Просто в мене перший поверх, вологість конкретна. А ще з слабким опаленням в останні роки...почало цвісти конкретно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У квартирах з центральним опаленням взимку вологість падає до 25-30. Для організму це дуже шкідливо (особливо дитячого).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У квартирах з центральним опаленням взимку вологість падає до 25-30. Для організму це дуже шкідливо (особливо дитячого).

Вихід я так розумію це додаткові опалювачі...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вихід я так розумію це додаткові опалювачі...
підвищення температури призведе до ще більшого падіння відносної вологості ;)

вихід - це пластикові вікна (герметизація приміщення, погіршення вентиляції призводить до підвищення вологості), або зволожувачі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гігрометр потрібний щоб провірити вологість в кімнаті - в мене дитині 3 роки - з соплів і кашлю не вилазим, читав поради- зволожувач повітря. А от яка вологість в квартирі я не знаю. Живу 1 поверх. От і вирішив купити таку штуку для початку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам ось таку річ

42921511_03052013_ss.jpg

кріпиться на вікно

вимірює температуру та вологість повітря

можна використовувати в приміщенні або ззовні

має сонячну батарею

Ціна - 230 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...