Перейти до змісту

Шукаю роботу у Польщі чи далі

KLASTER

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт.

Шукаю роботу в сфері будівництва у Польщі чи в сусідніх країнах. На руках Польська роб. віза до 22 травня.
Маю за спиною не поганий досвід роботи , а саме : заливання монолітних перекритів , ж\б, чорнової та чистової стяжок, самовирівнюючих , монтажи дерев'яних підлог ( чорнова, чистова доска , ламінат , паркет ) монтаж плитки , утеплення будинків та даху ( мінватою \ пінопластом ) , можна сказити різноробочий.  ( Але при можливості піду і підсобником ) 

У зв'язку з зимою , зовнішні роботи призупиняються, тому є потребність підзаробити.

Можливо кому потрібно в бригаду одну людину , чи хтось має вихід на бригадирів, дайте будь-ласка якусь інформацію.
Потрібна робота з житлом , при можливості з харчуванням.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по можливості шукай роботу дальше польщі...заробітки більші будуть)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відпиши в ПП запитаю

Шукаю роботу в сфері будівництва у Польщі
Потрібна робота з житлом , при можливості з харчуванням.

.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шукай на польських сайтах оголошення http://olx.pl/praca/q-praca-dla-ukraincow/і пиши всім підряд, там є і приватні оголошення і агенства. Агества посилай подалі. Я так знайшов роботу в Ченстахові. з весни знов поїду.

Роботи там дофіга, головне пару слів кумекати по польські. Якщо спец то роботу знайти без проблем 10-12зл/год. + проживання і доїзд до роботи.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шукай на польських сайтах оголошення http://olx.pl/praca/q-praca-dla-ukraincow/і пиши всім підряд, там є і приватні оголошення і агенства. Агества посилай подалі. Я так знайшов роботу в Ченстахові. з весни знов поїду.

Роботи там дофіга, головне пару слів кумекати по польські. Якщо спец то роботу знайти без проблем 10-12зл/год. + проживання і доїзд до роботи.  

ті оголошення не викликають довіри, агенства тим паче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як що дам знати, але зараз всі їдуть додому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу допомогти з роботою в Чехії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу допомогти з роботою в Чехії

Які умови ? Яка оплата?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...