Перейти до змісту

Шумить кулер блоку живлення

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

nikblack, ну про перехідники я навіть і не задумувався поки, не шарю в тому. А от те що в 99% (!!!!) перероблювати треба буде, то такого я точно не очікував і не готовий був до цього !! А хіба вони не повинні бути стандарт, якщо вже 120*120*25 то значить повинне стати і підійти ?! :wacko:  

ЗІ. доречі, в мене запитали який бж і кулер стоїть, я написав, а так ніхто і не відповів який же можна бажано брати і де  :mellow:

Опубліковано

SergLutsk, по посиланню на вентилятор не має самого головного - скільки він споживає? На рахунок 99% це залежить від блока, не факт що з вашим будуть "танці" 

Опубліковано

nikblack, ну про перехідники я навіть і не задумувався поки, не шарю в тому. А от те що в 99% (!!!!) перероблювати треба буде, то такого я точно не очікував і не готовий був до цього !! А хіба вони не повинні бути стандарт, якщо вже 120*120*25 то значить повинне стати і підійти ?! :wacko:  

ЗІ. доречі, в мене запитали який бж і кулер стоїть, я написав, а так ніхто і не відповів який же можна бажано брати і де  :mellow:

Не потрібно там нічого перероблювати. Купуєш звичайний вентиль аналогічного розміру 120х120х25 2000-2200rpm, старий відкрутив, від'єднав, новий прикрутив, провід вивів назовні разом із основним пучком, якщо живлення вентиля "молекс" - приєднав до аналогічного роз'єму БЖ, якщо 3-пін - то до мамки, і не заморочуй собі голову. Ну звісно, якщо є бажання зробити естетично і з автоматичним керуванням як було із заводським вентелем, то можеш припаяти аналогічні червоний і чорний провода нового кулера до старих, але тоді шукай вентиль аналогічний по потужності, 3.6W.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...