Перейти до змісту

Допоможіть оцінити

Рекомендовані повідомлення

Продам відеокарту, незначне б/у

Asus PCI-Ex GeForce 210 SILENT LP 1024MB GDDR3 (64bit) (589/1200) (DVI, VGA, HDMI) (EN210 SILENT/DI/1GD3/V2(LP)) 
Подробнее: http://hard.rozetka.com.ua/asus_en210_silent_di_1gd3_v2_lp/p154878/?gclid=CNPQ6tahqckCFcbbcgodn1oB1Q

Куплялась на розетці в якості hdmi перехідника до телевізора, не грілась не паялась, не розганялась. Коробка в наявності. Причина продажу - купівля нового ПК.

П.с. допоможіть оцінити, бо в ціновій політиці на б/в даний момент не волочу =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

грн 300

я розумію, що відяшка не ігрова но ціну ви занизили тимбільш, що в нас всі привикли орієнтуватися по цінам на OLX і Aukro, а судячи з них то можна  сміливо просити від 450грн .  ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

грн 300

Нова на розетці 980 грн. Від нової моя відрізняється хіба тим, що я написав, що вона б/в (тобто стан ідеальний) + коробка і все що в ній було присутнє на момент купівлі, чим аргументована ціна в 300 грн.? Поясніть, а то я не зовсім зрозумів цей пост

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А скільки ж ви хотіли за офісну затичку майже 7 річної давності на якій навіть на мінімальних щось пограти проблематично? Олх лиш приблизний показник за скільки продавці хочуть продати свій товар, а не реально за скільки його купують. 300-400грн це максимум, хоча я б і стільки не дав, +- пару сотень і вийде щось потужніше в декілька раз. Улачі в продажі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...