sanbOK Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 17:50 #1 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 17:50 Продам велофари на одному світлодіоді CREE XM-L Робоча напруга 3-12В (в специфікації написано, що можна підключати до 20B але я б не ризикнув. по відчуттям на 5В та на 8,4В світять однаково) Корпус люмінь, служить для відводу тепла. Кріплення на руль за допомогою резинки (в комплекті присутня) Три режими 100%/50%/стробоскоп В наявності 2 фари: одна з USB виходом, можна підключати до пауербанки, інша з круглим штекером, як варіант можу зробити обидві з круглим штекером (маю ще одну свою з круглим). Доставка по місту з рук в руки та демонстрація роботи вживу. В комплекті тільки фара з резинкою без акумуляторно блоку. Особисто я користуюсь такою самою фарою. Засвіт та яркість влаштовують. Дальнобійність прекрасна. При яркості 100% споживає 0,95-0,98А, при 50% - 0,27-0,3А. В обоха фарах світло холодне біле. Ціна 230 грн/шт . Зв'язок - приват. Декілька фото з "тапка"
sanbOK Опубліковано 11 Листопада, 2015 в 13:07 Автор #2 Опубліковано 11 Листопада, 2015 в 13:07 Залишилась тільки з USB роз'ємом. При потребі можу організувати фару з круглим, якщо дуже треба
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.