Перейти до змісту

Тупить планшет Cube u20GT

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

http://4pda.ru/forum/lofiversion/index.php?t369790-1220.html
тут ось я вже питався в людей. та так як китай, і модель не поширена- відповіді так і не знайшов.
памяті вільної достатньо,проц не загружений а планшет тупить дико..
що ще можна перевірити? маю ідея замінити батарею, чи може планшет тупити через мертву батарею?

Опубліковано

http://4pda.ru/forum/lofiversion/index.php?t369790-1220.html

тут ось я вже питався в людей. та так як китай, і модель не поширена- відповіді так і не знайшов.

памяті вільної достатньо,проц не загружений а планшет тупить дико..

що ще можна перевірити? маю ідея замінити батарею, чи може планшет тупити через мертву батарею?

через мертву батарею - ні.

для початку зробіть hard reset, або скидання через меню.

потім прошийте

Опубліковано

маю ідея замінити батарею, чи може планшет тупити через мертву батарею?

а вона мертва?

через мертву батарею - ні.

тобто гаджет на 90% і на 10% заряду має однакову продуктивніть?

Опубліковано

Заряджається за 5хв і дохне за стільки ж. Тупить навіть "пустий", тільки після прошивки.

буває проц здихає, і коротить, батарею відповідно швидко садить.

через це і глюки можуть бути

на БП підкинути, і глянути струм споживання

Опубліковано

на БП підкинути, і глянути струм споживання
як це зробити?
не діставав його деякий час.. зараз дістав- взагалі вздулась батарея)

Опубліковано

як взнати що струм нормальний?

з бж не виходить. якщо прицепити замість батареї - то планшет мигне і не вмикається.

на батареї споживає від 0.14 до 0.7А

0.14А при вимкнутому дисплеї. мені здається що це забагато..
не підкажете чи планшет при вимкненні дисплея відразу в сліп стає чи через деякий час? бо по розрахунках з таким струмом(0.14) він здохне за 30 годин+- від нової батареї..

Опубліковано

БЖ слабеньке...

В повністю виключеному стані, споживає ?

Коли дисплей тухне, може не відразу переходити і сліп, зазвичай не більше хвилини на різних планшетах.

Струм 0,7А нормальний, але при нагрузці.

Поюзайте (без сильного навантаження) його хвилину, і перевірте чи не гріється сильно проц.

Опубліковано

Не сильно гріється. Так ви маєте рацію, за декілька хвилин споживання падає до 0.03А.

Значить залишається програмний фактор.. може я пару раз криво прошив...

Опубліковано

Та воно і не дивно що він тупить! Це ж китай! Чого ж ще можна від нього очікувати)

Капитан очевидность блеснул умом..

Опубліковано

Не сильно гріється. Так ви маєте рацію, за декілька хвилин споживання падає до 0.03А.

Значить залишається програмний фактор.. може я пару раз криво прошив...

знач зроби так, розбери і глянь всі написи на чіпах і запиши,

запиши всі надписи з материнської плати,

тоді ідем за пошуком прошивки, якщо МТК то є пункт format ALL, пысля цього прошивка(попередньо забекап роздыл з імейкю),

якщо інший курим тему про проц і прошивки,

І да, 8000mAH Built-in Li-poly battery якось аж занадто швидко здихає, навіює на дурні думки

сходи таки на нормальний лабораторнік і мірни споживання і глянеш роботу,

можу глянути, на роботі є нормальний лабораторнік

якщо якб мертва мо скинеш?

Опубліковано

плата з чіпами була накрита розсіювачем...щось схоже на термопрокладку в скотч замотану.. думаю, раз розібрав - її замінити на алюмінієву чи мідну... як думаєте, якщо я намажу термопасти на чіпи і приліплю металеву пластину, нічого не замкне?)

http://prntscr.com/91581f

Опубліковано

якщо паста на силіконовій основі - не закоротиш, хоча будь уважний, щоб твоя металева прокладка не лежала на інших виступаючих контактах чи смд розсипусі

Опубліковано

Та воно і не дивно що він тупить! Це ж китай! Чого ж ще можна від нього очікувати)

Капитан очевидность блеснул умом..

Вибачте якщо я вас чимось образив, просто мав досвід користування схожою продукцією і після цього негативно ставитись почав,але надіюсь ваш девайс ще довгі роки прослужить вам вірою і правдою!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...