MaestroA Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 20:56 Автор #26 Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 20:56 Знести все. Вінду переставити. ставит по порядку дрова : 1) чіпсет 2) Інтегроване відео (бажано з офсайту) 3) Дискретне відео (бажано з офсайту) ..) далі пофіг. головне пункти 1-3.Саме в такому порядку ставлю завжди, якщо не через Windows Update. В даному випадку, як вже писав, робив так 2 рази з різними драйверами.якщо глючить інтегроване відео інтел - то можна спробувати підставити завідомо робочий процесор, відеокристал знаходиться в процикуНа скріні в моему попередньому пості видно, що включений ГП Nvidia. Думаю, Intel тут ні при чому.Для чистоти експерименту (щоб виключити відвал чіпа) відкотитися на старішу (стабільнішу) версію ОС.Ставив 8.1, яка зараз і стоїть. Сімку поважаю, але вважаю застарілою. Та й не вірю, що це вирішить проблему.
Zheny@ Опубліковано 4 Листопада, 2015 в 06:09 #27 Опубліковано 4 Листопада, 2015 в 06:09 Та й не вірю, що це вирішить проблему.Я й не казав про вирішення проблеми. Я казав про виключення підгоряння / відвалу GPU.Якщо проблема не у GPU тоді 100% дрова. Які не можуть подружитися із 10-кою.Ставиш систему на ССД чи звичайний хард.
MaestroA Опубліковано 4 Листопада, 2015 в 06:11 Автор #28 Опубліковано 4 Листопада, 2015 в 06:11 Ставиш систему на ССД чи звичайний хард.Звичайний HDD. Смарт ок.
Zheny@ Опубліковано 4 Листопада, 2015 в 06:16 #29 Опубліковано 4 Листопада, 2015 в 06:16 Звичайний HDD. Смарт ок.Смаррт то ще не все! А що з поаерхнею? потрать годинку на тестування вікторією.Може дрова ставали на область із ББ ?Варто виключити різні можливості.
vampirich Опубліковано 4 Листопада, 2015 в 06:53 #30 Опубліковано 4 Листопада, 2015 в 06:53 В мене така фігня буває коли відяшку надто розганяютому теж схиляюся до думки що1) перегрів2) відяшка вже підпалена абощосуто для експерименту спробуй частоту відеочіпа знизити на 30-40% і подивимося чи вильоти повторяться
madkot Опубліковано 4 Листопада, 2015 в 08:36 #31 Опубліковано 4 Листопада, 2015 в 08:36 MaestroA, з приводу застарілої ОС - як показує мій багаторічний і багатогранний досвід - якщо система працює - її краще не трогати, а кожен апдейт може як і покращити систему так і завалити її повністю чи частково. звісно якщо панство любить інтим із комп'ютерами то на все їхня воля...
MaestroA Опубліковано 21 Листопада, 2015 в 17:40 Автор #32 Опубліковано 21 Листопада, 2015 в 17:40 Переставив я ще раз ОС, драйвера з сайту Lenovo. Те ж саме. Victoria каже, що HDD в ідеалі. Відправив товариша в сервіс Notix. Тестують вже більше тижня. Сьогодні дзвонили, казали, що точно щось в мамці. Будуть тестити далі. Обіцяли за наступний тиждень розібратись.
Factory Опубліковано 23 Листопада, 2015 в 05:28 #33 Опубліковано 23 Листопада, 2015 в 05:28 Ну шо там натестили? Не ти один з тою проблемою, всі ждуть
volker78 Опубліковано 24 Листопада, 2015 в 08:52 #34 Опубліковано 24 Листопада, 2015 в 08:52 Ну шо там натестили?
LaMeRiLKiN Опубліковано 24 Листопада, 2015 в 16:37 #35 Опубліковано 24 Листопада, 2015 в 16:37 Було те ж саме з радеонівською відяшкою. Після 10-15 хвилин гри, секундний чорний екран і повідомлення про відновлення драйвера. Вихід знайшов тільки у пониженні частоти ГП на пару сотень MHz.
MaestroA Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 11:39 Автор #36 Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 11:39 Зробили. За версією Нотікса питання вирішилось перепрошивкою/апдейтом BIOS. Я теж намагався це зробити, але мені видавало якусь помилку. Далі в цьому напрямку копати я не хотів.Вартість - 250 грн. Термін - біля трьох тижнів. Здивувало, який кривий Windows 10 поставили в сервісі... ЛКМ на кнопці Start не працює, контекстне меню на файлах через ПКМ з'являється за секунд 10-15, пошук шукає файли, але не запускає їх (ЛКМ, Enter). Всім дякую за увагу!
Zheny@ Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 11:44 #37 Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 11:44 Зробили. За версією Нотікса питання вирішилось перепрошивкою/апдейтом BIOS.Вартість - 250 грн.ермін - біля трьох тижнів.Здивувало, який кривий Windows 10 поставили в сервісі..Цього достатньо, щоб туди ні ногою.Біос шиється кілкька хвилин при його наявності. (навіть на програматорі!) А я думаю є в нетіІ ціна меншаЩодо 10-ки, то нафіга було чіпати те, що є. на крайняк - перепитати чи ставити чи ні. Може це якась крива перша тестова версія.
Wolfy Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 15:37 #38 Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 15:37 Зробили. За версією Нотікса питання вирішилось перепрошивкою/апдейтом BIOS. Вартість - 250 грн. ермін - біля трьох тижнів. Здивувало, який кривий Windows 10 поставили в сервісі..Цього достатньо, щоб туди ні ногою. Біос шиється кілкька хвилин при його наявності. (навіть на програматорі!) А я думаю є в неті І ціна менша Щодо 10-ки, то нафіга було чіпати те, що є. на крайняк - перепитати чи ставити чи ні. Може це якась крива перша тестова версія. Бачу людина "професор у всіх питаннях" і могла б вам допомогти за 5 хвилин. Нажаль проблема дуже поширена, як хтось раніше писав і вирішення тієї проблеми у різних випадках різна. Немає однозначного рецепту по лікуванню. Тому і було затрачено достатнього багато часу на її вирішення. При тому так само ремонтів у нас і роботи більше як достатньо. Тепер пару слів по результатах: - ніхто не сказав про те, що власник уже звертався до інших людей до нас (з його ж слів) і чомусь ніхто йому не допоміг; - операційну систему його ніхто не чіпав, і тестували ноутбук на нашому жорсткому диску, з нашою передвстановленою ОС; - дійсно проблема вирішалась прошивкою біоса (можливо комусь допоможе в майбутньому). І нюанс не у складності самої прошивки, а в самій діагностиці проблеми і пошуку рішення. Дякую за увагу, а у вас Zheny@ перепрошивка Bios за допомогою програматора 20 грн вартує?
Zheny@ Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 17:47 #39 Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 17:47 а у вас Zheny@ перепрошивка Bios за допомогою програматора 20 грн вартує? Ні, але мені таку процедуру робили майже вдвічі дешевше - операційну систему його ніхто не чіпав, Здивувало, який кривий Windows 10 поставили в сервісі... мдя..
MaestroA Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 18:31 Автор #40 Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 18:31 Можливо й не переставляли, а її покривило після перепрошивки BIOS. (Windows був практично "голий", впізнати "твій / не твій", якщо не задаватись цим питанням "на око" важко.) Не знаю, але таких багів точно не було. Хоча, великої проблеми в цьому не бачу. Термін ремонту, що суттєво перевищує попередньо задекларований - це, на жаль, бич практично всіх успішних і не тільки сервісних центрів. А так хлопців з Notix знаю лише з порядної сторони.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.