S30 Опубліковано 2 Листопада, 2015 в 18:44 #1 Опубліковано 2 Листопада, 2015 в 18:44 Не знаю чи вкрали чи згубила, але дитьо прийшло додому без телефону.Сидить жує соплі і шкодує за подарунком хресної.Телефон НТС Desire C червоного кольору в захистному "футлярі".Тач в районі сенсорних кнопок має кілька тріщин.Якщо вкрали то надії повернути нема.Якщо згубила і згубу хтось знайде - прохання дати знати.Район ймовірної втрати 4-та школа, і по дорозі до дому: "кораблик", вул. Світла, парк через Сапалаївку біля дитячої з\д.Якщо знайдете розряджений, поставте на зарядку і ввімкніть. Телефон на блокуванні. Я чи дружина перетелефонуєм. Про винагороду домовимся.
S30 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 18:53 Автор #2 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 18:53 Тему можна закрити.Телефон знайшовся.Без чохла, карточки і зовсім не в тому місці де можна було шу.кати.Враження таке що або підкинули, або згубили.
Zheny@ Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 21:01 #3 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 21:01 на майбутнє. Є така приблуда, для андроїда - Android LostГарна цяцька. Якщо врахувати, що всі малолєтки живуть неті. То взначити чітке місцезнаходження - не проблема. Головне - щоб він зайшов в нет.
S30 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 06:29 Автор #4 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 06:29 Дякую, Жень, я в курсах.Але в моєї малої всі додаткові функції були відімкненні в провайдера.Бо був період не встигали рахунок поповняти. При виясненні в МТС по роздруківці, морозилися на платні послуги про які дитина і слухом не чула і клялася, що нікуди не лазила.Знаючи цю конторку я швидше малій повірю ніж їх реєстрам.Подумаю, можливо варто буде всеж розблокувати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.