Перейти до змісту

Звук із вихлопної

rossonero1899

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Суть проблеми: є автомобіль в якому були "вибиті" соти з каталізатора, тобто залишилася сама залізяка (корпус), всередині було пусто. І мене дратував звук вихлопу в середині цього каталізатора. Я його вирізав повністю і вварив звичайну трубу. Але появився інший звук в районі резонатора, аналогічний як з прогорівшої труби. Завозив на карпенка-карого, там кажуть що ніде дирок немає і цей звук прибере тільки установка каталізатора. Новий, звичайно, ставити не буду. Є думка спробувати пламягаситель. Де його шукати і яка його приблизна ціна? Чи взагалі може не варто його використовувати, простіше поміняти резонатора (можливо він вже мертвий)? Але без каталізатора/пламягасителя я думаю його швидко гази виведуть з ладу. В кого які думки? А то звук вже реально дістав: з 2400 до 2800 обертів їхати дуже дратує, стараюся не їздити в цих межах.

Опубліковано
Є думка спробувати пламягаситель.

Вірна думка. Просту трубу вварювати не можна!

Шукати де? Формула.

Опубліковано

Шукати де? Формула.

А з лямбдою нічого робити не треба буде? Помилки ніякої немає. Значить встановлена вже "обманка"?

Опубліковано

Шукати де? Формула.

А з лямбдою нічого робити не треба буде? Помилки ніякої немає. Значить встановлена вже "обманка"?

Якщо чек не горить, авто не бере більше палива, тоді ймовірно що стоїть.

Опубліковано

в мене не приємний звук пропав... а до цього стояла звичайна вставка з труби замість каталізатора

• 3 тижня потому...
Опубліковано

якщо комусь цікаво то стронгер забрав 90% посторонніх звуків, виправдовує себе повністю. єдиний мінус - трохи тяга пропала, але це може так здається через відсутність "взлітаючого" звуку) 

Якщо необхідно то дам контакти продавця на олх, де я знайшов найдешевше серед 10 пропозицій.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...