Перейти до змісту

Допоможіть з утепленням балкона

Anonymous@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

Майстрів по утепленню балконів попрошу Вашої уваги і поради:

є така ситуація - поставив склопакет на балконі, само собою потрібно утеплити низ (утеплення наступне: 1) оцинкований лист металу; 2) скловата; 3) закривати скловату хочу ДСП і покраска).

Низ балкона складається з металічної оградки до якої кріпляться панелі (з чого вони не знаю). Панелі не суцільні і є пустий проміжок, десь по 15 см зверху і низу, між самими панелями теж є проміжки. Було вирішено, для захисту подальших матеріалів утеплення від зовнішнього середовища, закріпити на металічній оградці листи оцинкованого металу. Листи успішно закріплені, щілини запінив, все ніби гуд, але є одне але... У зв'язку з тим що на балкон заходить тепле повіртя з кімнати, а на вулиці холод, то на листах металу утворився конденсат і на вікнах теж (вологість велика, аж стікає по стінах). Постає наступне питання: що робити з конденсатом, як його позбутися, чи можна в такій ситуації класти скловату (уже все куплено), можливо потрібно зробити вентиляційні отвори (а як же тоді тепло, буде заходити холодне повітря)?

Плачевна ситуація, навіть не уявляю, що робити. Чи після укладки скловати конденсат не буди утворюватися на металі через НЕ такий різкий перепад температури? Порадьте що робити у даній ситуації. Буду дуже вдячний.

Дякую Вам за увагу і витрачений час!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...