Перейти до змісту

Проблема з монітором дайте пораду

Рекомендовані повідомлення

Хто підкаже або поможе!

Монитор BenQ FP71G

при включенні просто моргне заставка і темний екран..

Виключив включив знову моргнув і потух.. Системник провіряв на іншому працює. Кабелі теж.

це поломка не складна слід віднести в ремонт чи можна поремонтувати якимось способом??!

Дякую!

post-20255-0-36483000-1444984306_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підсвіти матрицю ззовні лампою, ліхтариком при увімкненому ПК, якщо побачиш зображення - проблема в інверторі або лампах підсвітки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще один варіант! конденсатори блока живлення повздувались і монік не стартує! Обгрунтовується це тим , що монітор з 2006 року випуску.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТАкий монітор можна купити гривень за 400-500. Думаю не раціонально його ремонтувати, краще докласти і купити інший.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТАкий монітор можна купити гривень за 400-500. Думаю не раціонально його ремонтувати, краще докласти і купити інший.

ІНШИЙ, який в когось теж пропрацював років 10)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було таке ж, тільки на моніторі ViewSonic. Натискаєш кнопку Вкл.- засвітився-потух. Вилікував заміною 6 конденсаторів. Деякі з виду були вздуті, на деяких такого видно не було... Так як прибора для їх перевірки не мав, замінив усі. Як не як 20-30грн<400-500 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІНШИЙ, який в когось теж пропрацював років 10)))

Ключове слово робочий) В мене в самого зараз старезний HP LP2065 на IPS матриці. Й міняти поки не збираюсь хоч йому вже 11рік пішов:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цьому моніторі погана якість заводської пайки, тому з часом контакти починають "підгорати" і виходять з ладу транзистори і трансформатори на підсвітці. Ну і конденсатори могли "подутись". Можу поремонтувати Ваш монітор. Ціна ремонту - 80-120 грн, в залежності від поломки. Якщо цікавить, пишіть в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую пойняв..

зніму кришку гляну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...