Перейти до змісту

Завтра державний вихідний (14.10.2015 р.)?

Gipokratik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає, чи працюють завтра поліклініки у звичному режимі, лікарні, і чи працюють почтові відділення (Укрпочта)?

Опубліковано

Хто знає, чи працюють завтра поліклініки у звичному режимі, лікарні, і чи працюють почтові відділення?

Нова пошта працює у звичайному режимі.

Опубліковано

Хто знає, чи працюють завтра поліклініки у звичному режимі, лікарні, і чи працюють почтові відділення?

Дякую. А про Укрпочту не знаєте?

Опубліковано

Деякі відділення працювати будуть

Є графік - http://ukrposhta.ua/grafik-roboti-viddilen-poshtovogo-zvyazku-na-14-zhovtnya-2015-roku

Але чомусь Луцька та Волинської області тут немає

Опубліковано

Телефонуйте, та запитуйте. Бо на сайті інфи не побачив. Відділення поштового зв’язку Луцьк.

Опубліковано

Я так зрозуміла, що Укрпочта у Луцьку не працюватиме... :_03:

А про лікарні і поліклініки хтось щось знає? Шановні форумчани, невже нема тут нікого, хто працює в лікарнях чи поліклініках? :0141:

Опубліковано

Як я зрозумів - у нас в місті - вихідні.

http://ukrposhta.ua/...vtnya-2015-roku

Та якось не дуже віриться, що по всьому Луцьку (та і Волинській області) не буде працювати пошта...

Хоча всяке може бути)))

Опубліковано

невже нема тут нікого, хто працює в лікарнях чи поліклініках?

Та есть на форуме, только они не в теме. Самому интересно, завтра ребенка на массаж вести, по записи, так что думаю работают.
Опубліковано

А про лікарні і поліклініки хтось щось знає? Шановні форумчани, невже нема тут нікого, хто працює в лікарнях чи поліклініках? :0141:

В лікарнях тількі чергові лікарі і персонал. Прийомів і тд не буде.

Опубліковано

В лікарнях тількі чергові лікарі і персонал. Прийомів і тд не буде.

Дякую. Тепер буду знати і перепланую інакше завтрашній день :_04::0142:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...