Перейти до змісту

Geely MK 1.5 MT Comfort віднуки

kilatik_

Рекомендовані повідомлення

Вернемось в русло теми. ТС рішився брати китайця чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь

Цитату не навів.

Тому мінус від мене за те, що не відповідаєш за свої слава та не зрозумілу агресію!

ти про що взагалі дискутуєш? ТС запитав про варіанти покупки. я вказав йому на те, що "продавець" містить ряд ознак лохотрону, і купувати за такими оголошеннями в жодному випадку не варто. а що ти хотів довести своєю "дискусією"? нічого, крім словоблудія, я не побачив (зате побачив, що в припущеннях ти "плаваєш", і в темі лізингу зокрема зовсім не орієнтуєшся).

а, ясно, ти мріяв поставити мінус! і таким чином проявити свою агресію, бо аргументи в дискусії закінчились ))))))

спочатку мені здалось, що ти не розбираєшся в лізингових схемах (як і більшість читачів форуму). я нагадав, що за ширмою "лізинг" часто ховаються різноманітні шахраї, навів докази - думав, цього достатньо. але, мабуть, я помилився... тому відписувати про лізинг більше тут не буду. галімий з тебе троль :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні наданий момент зупинився на Daewoo Gentra 1.5 MT Comfort

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні наданий момент зупинився на Daewoo Gentra 1.5 MT Comfort

Хм... а чому? Дизайн як на мене так собі. джиліку уступає. Ціна також не така вже мала. Чи просто на таку дає добро рідня?

То там треба обережно з "одобренієм" рідні. Бо машина то як жінка... самому тре вибирать. Своє перше авто вибрав не сам. Брав БМВ е39. Вже знайшов варіант який хочу. Кошти були мої до останьої копійки, але рішив ще в батька поради спитати, щоб не ображався. Так спитав, що батько відговорив. А потім десь йому на вуха впали і я взяв автівку в його друга. В гіршому стані і дорожче чим вона коштувала. Короче ЖАЛІВ )))) і не зрозумів як так сталось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибрав через те що якість матеріалів як мені здається на порядок вищий ніж у китая.

Знайшов паро відосів які це доводять.

і ще

на неї(хз, можливо відос проплачений)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти про що взагалі дискутуєш? ТС запитав про варіанти покупки. я вказав йому на те, що "продавець" містить ряд ознак лохотрону, і купувати за такими оголошеннями в жодному випадку не варто.

Назвати лізинг - лохотроном - це ще треба постаратись.

Далі в тебе буде будь-який банківський кредит стане лохотроном, адже позичаєш кошти, а за це треба буде віддати більше та ще й свої. Точно лохотрон :_07:

а що ти хотів довести своєю "дискусією"? нічого, крім словоблудія, я не побачив (зате побачив, що в припущеннях ти "плаваєш", і в темі лізингу зокрема зовсім не орієнтуєшся).

а, ясно, ти мріяв поставити мінус! і таким чином проявити свою агресію, бо аргументи в дискусії закінчились ))))))

спочатку мені здалось, що ти не розбираєшся в лізингових схемах (як і більшість читачів форуму). я нагадав, що за ширмою "лізинг" часто ховаються різноманітні шахраї, навів докази - думав, цього достатньо. але, мабуть, я помилився... тому відписувати про лізинг більше тут не буду. галімий з тебе троль :(

Клінічний випадок. Варто звернутися або до окуліста, або до психолога! Ні, про окуліста забудь :)

kilatik_

Джентра - цікавий варіант. Він увібрав в себе переваги лачетті, позбувшись недоліка у вигляді великої витрати палива. Але як він поведе себе з часом - ось питання. Проблемне місце нексій узбецького вирробництва - схильність до корозії. Цікаво, чи уникла цього джентра.

Ось тут відгуки:

http://daewoo-gentra...tra_id2918.html

Тест драйви - соло та в порівнянні:

http://ap.by/news/a-3525.html

До речі, зараз акційна ціна на віду як варіант:

http://volyn-avto.uk...ment_and_prices

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема закрита всім дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На чому зупинились?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На чому зупинились?

Отправлено Сегодня, 16:35

snapback.pngNoutM (29 вересня 2015 - 13:24) писал:

Вернемось в русло теми. ТС рішився брати китайця чи ні?ні наданий момент зупинився на Daewoo Gentra 1.5 MT Comfort

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді, вдалої покупки!

Чекаємо відгуків ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки беруться ціни на авто нижче ринкових.

На авторинку з’явилося багато аферистів, що продають заставні автомобілі, які потім банк примусово повертає за несплату кредиту. Згодом покупець має масу проблем і судових розглядів з банками або лізинговими компаніями. Уникнути такої покупки нескладно.

Генеральний директор асоціації автоімпортерів ВААІД Олег Назаренко розповів, що останнім часом аферисти придумали новий метод продажу заставних автомобілів, які вони реалізують за ціною нижче ринкової. Для цього вони продають кредитні або лізингові машини через кіоски, які оформляють довідки-рахунки прямо на ринку або біля МРЕВ, повідомляє Обозреватель.

Такі “фірмочки” не мають доступу до Реєстру заставного майна. А продавець в договорі купівлі-продажу пише, що машина не закладена. Отримавши довідку-рахунок в кіоску біля ринку, новий власник реєструє машину в ДАІ. І навіть якщо її перевірили по базі “Угон”, то перевіряти по “Реєстру обтяжень рухомого майна” в МРЕВ не зобов’язані. Більше того, у них немає доступу до цієї бази! І давно минули ті часи, коли в техпаспорті машини стояла позначка про те, що машина знаходиться в заставі або лізингу.

“Ось і виходить, – говорить Олег Назаренко. – Купив чоловік машину, зробив експертизу на угон та перебитими вин-коду, оформив в ДАІ свідоцтво про реєстрацію … А потім до нового власника приходить лист з банку, що машина в заставі у банку під кредитом громадянина Х. І що робити? Йти до громадянина Х? Малоймовірно, що він зніме заставу з авто, запропонувавши банку в заставу щось інше. Щоб судиться з банком, треба кілька тисяч доларів і пару років проблемної життя!”

Тим часом на будь-якому посту ДАІ машину може засікти комплекс “Рубіж” і перший же міліціонер чи поліцейський забере її на штрафмайданчик.

“Тому остерігайтеся усіх від покупки авто без перевірки його у нотаріуса по” Базі обтяжень “Мін’юсту”, – говорить Назаренко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...