Каркас Опубліковано 15 Вересня, 2015 в 20:01 #1 Опубліковано 15 Вересня, 2015 в 20:01 Шукаю помічника на завтра. Бажано студента, що займається спортом чи хочаби ходить на фізкультуру в універі і живе біля ж.д. вокзалу чи там-тама... (місце проведення заходу - біля офісу Луцьктепло...Робота полягає в допомозі майстру на будівництві дерев'яної веранди.Вимоги: вміння забивати цвяхи в дерево і носити ОСБ листи. Якщо конкретніше, то треба допомогти перенести + прибити 4 ОСБ листа. Такий фронт робіт). Можливо ще знадобиться допомога в четвер і пятницю...але це вже інша історія...з іншою оплатою...Допомога потрібна в першій половині дня. Оплата -50грн.тел. 0991820782
nickel Опубліковано 15 Вересня, 2015 в 21:06 #4 Опубліковано 15 Вересня, 2015 в 21:06 < 2 €Мівіни на всі, гулять так гулять, блять.
Каркас Опубліковано 16 Вересня, 2015 в 04:22 Автор #5 Опубліковано 16 Вересня, 2015 в 04:22 Тобі треба щось побудувати чи відремонтувати? І ти коли подзвониш мені, то скажеш Каркас, мені нетреба ніякої знижки, мені нетреба безкоштовних замірів, креслень і консультацій) мені нетреба низької ціни за роботу.... Каркас, друже... ти рахуй за роботу так, щоб ти міг за перенос 4 -ох ОСБ листів платить 200грн людині... бо ми ж типу в Європі живем і оплата будівельних робіт повинна бути в $...ТОДІ ДЗВОНИ В БУДЬ ЯКУ ПОРУ ДНЯ!!!!---> 0991820782 я чекатиму...)Це типу як усе виглядає з моєї колокольні. Кожен хто хоч раз щось будував, той 100% шукав роботяг, які зроблять за НАЙНИЖЧОЮ ціною) І замовника абсолютно нецікавить скільки я буду платити своїй бригаді...його ЦІКАВИТЬ НИЗЬКА ЦІНА за РОБОТУ.) Друзі, я завжди маю вписуватись в бюджет будівництва, який навязує мені забудовник)
Podorozhniy Опубліковано 16 Вересня, 2015 в 04:56 #6 Опубліковано 16 Вересня, 2015 в 04:56 Тобі треба щось побудувати чи відремонтувати? І ти коли подзвониш мені, то скажеш Каркас, мені нетреба ніякої знижки, мені нетреба безкоштовних замірів, креслень і консультацій) мені нетреба низької ціни за роботу.... Каркас, друже... ти рахуй за роботу так, щоб ти міг за перенос 4 -ох ОСБ листів платить 200грн людині... бо ми ж типу в Європі живем і оплата будівельних робіт повинна бути в $...ТОДІ ДЗВОНИ В БУДЬ ЯКУ ПОРУ ДНЯ!!!!---> 0991820782 я чекатиму...)Це типу як усе виглядає з моєї колокольні. Кожен хто хоч раз щось будував, той 100% шукав роботяг, які зроблять за НАЙНИЖЧОЮ ціною) І замовника абсолютно нецікавить скільки я буду платити своїй бригаді...його ЦІКАВИТЬ НИЗЬКА ЦІНА за РОБОТУ.) Друзі, я завжди маю вписуватись в бюджет будівництва, який навязує мені забудовник)В такому випадку потрібно уточнювати 50 грн.це за 2 години роботи чи за 3 години.
MelvinPVV Опубліковано 16 Вересня, 2015 в 06:21 #7 Опубліковано 16 Вересня, 2015 в 06:21 50 грн. за 2-3 год. якщо нічим не займаєшся, не тратиш гроші на доїзд (тобто живеш поблизу). Це не погано. Якщо перевести на 8 годин. 50грн.*4=200 грн. 200* 22робочих дні=4400грн (мінімум 2933грн....відносно нормально)). Хоча да 50 грн. звучить мало.Запропонгуй 75, щоб ніхто не спорив)
nickel Опубліковано 16 Вересня, 2015 в 12:22 #8 Опубліковано 16 Вересня, 2015 в 12:22 Тобі треба щось побудувати чи відремонтувати? І ти коли подзвониш мені, то скажеш Каркас, мені нетреба ніякої знижки, мені нетреба безкоштовних замірів, креслень і консультацій) мені нетреба низької ціни за роботу.... Каркас, друже... ти рахуй за роботу так, щоб ти міг за перенос 4 -ох ОСБ листів платить 200грн людині... бо ми ж типу в Європі живем і оплата будівельних робіт повинна бути в $...ТОДІ ДЗВОНИ В БУДЬ ЯКУ ПОРУ ДНЯ!!!!---> 0991820782 я чекатиму...)Це типу як усе виглядає з моєї колокольні. Кожен хто хоч раз щось будував, той 100% шукав роботяг, які зроблять за НАЙНИЖЧОЮ ціною) І замовника абсолютно нецікавить скільки я буду платити своїй бригаді...його ЦІКАВИТЬ НИЗЬКА ЦІНА за РОБОТУ.) Друзі, я завжди маю вписуватись в бюджет будівництва, який навязує мені забудовник)Одне питання: собі в кишеню також 50 гривень покладеш з цього замовлення чи троха більше?
Student91 Опубліковано 16 Вересня, 2015 в 12:27 #9 Опубліковано 16 Вересня, 2015 в 12:27 Тобі треба щось побудувати чи відремонтувати? І ти коли подзвониш мені, то скажеш Каркас, мені нетреба ніякої знижки, мені нетреба безкоштовних замірів, креслень і консультацій) мені нетреба низької ціни за роботу.... Каркас, друже... ти рахуй за роботу так, щоб ти міг за перенос 4 -ох ОСБ листів платить 200грн людині... бо ми ж типу в Європі живем і оплата будівельних робіт повинна бути в $...ТОДІ ДЗВОНИ В БУДЬ ЯКУ ПОРУ ДНЯ!!!!---> 0991820782 я чекатиму...)Це типу як усе виглядає з моєї колокольні. Кожен хто хоч раз щось будував, той 100% шукав роботяг, які зроблять за НАЙНИЖЧОЮ ціною) І замовника абсолютно нецікавить скільки я буду платити своїй бригаді...його ЦІКАВИТЬ НИЗЬКА ЦІНА за РОБОТУ.) Друзі, я завжди маю вписуватись в бюджет будівництва, який навязує мені забудовник)Одне питання: собі в кишеню також 50 гривень покладеш з цього замовлення чи троха більше?Яка різниця скількі автор теми заробить грошей мені здається ,що це нікого не має хвилювати.Людина шукає помічника і 50 грн за 4 листа осб це нормально тим більше для студента.
nickel Опубліковано 16 Вересня, 2015 в 12:36 #10 Опубліковано 16 Вересня, 2015 в 12:36 Яка різниця скількі автор теми заробить грошей мені здається ,що це нікого не має хвилювати.Людина шукає помічника і 50 грн за 4 листа осб це нормально тим більше для студента.Мене не повинно хвилювати не тільки це, а й те як тяжко живеться автору, але ж він розписує мені це, тому я відповідаю йому. Якщо в бюджет будівництва не закладено оплату праці найманих робітників, то автор повинен або сам робити цю роботу або відмовитися від замовлення, а не розказувати чому він зараз шукає людину за копійки.п.с. Листи не просто поносити, а ще й прибивати треба.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.