Перейти до змісту

Потрібно виготовити шкаф

katjka_9

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібно виготовити шафу нестандартної конструкції. Кутовий розмір 1250х1250, глибина 500, двоє дверей 2800х750 - відкриваються на 180 градусів. В середині на дверях повинні бути ще дзеркала, я так думаю на всю висоту 2800. Середину поки не торкаємось, головне зробити коробку.

Зорієнтуйте хто може зробити, які сроки і ціна.

Опубліковано

Потрібно виготовити шафу нестандартної конструкції. Кутовий розмір 1250х1250, глибина 500, двоє дверей 2800х750 - відкриваються на 180 градусів. В середині на дверях повинні бути ще дзеркала, я так думаю на всю висоту 2800. Середину поки не торкаємось, головне зробити коробку. Зорієнтуйте хто може зробити, які сроки і ціна.

Уся коробка робиться разом з серединою, так як усе це єдина суцільна конструкція.

Опубліковано

Якщо робити то відразу все, потім прийдеться "дурну" роботу робити. Маю майстрів котрі таким займаються, сам в них замовляв неодноразово, якість на висоті, ціни помірні.

Опубліковано

Якщо робити то відразу все, потім прийдеться "дурну" роботу робити. Маю майстрів котрі таким займаються, сам в них замовляв неодноразово, якість на висоті, ціни помірні.

дайте контакт, дякую

Опубліковано

дайте контакт, дякую

В пп скинув

• 11 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...