Перейти до змісту

Проблема з Fly IQ442


Рекомендовані повідомлення

Доброго вечора!

Хотів би почути думки з приводу проблеми з смартфоном Fly IQ442 Quad, можливо хтось щось підкаже?..

Отже. Смартфон в принципі працює нормально, але! Коли заходиш в інтернет, не має значення чи з картки Лайф, чи з домашнього Вай-Фая, смарт вирубається, потім намагається кілька разів завантажитись, тобто висвічує лого і знову в ребут, при цьому всьому ще сильно грієтсья задня верхня частина апарата. Дивно те, що в МТС-і (є знаоймі) кажуть, що гарантія на Флаї - 2 роки, в сервіс-центрі, куди здавали на діагностику сказали однозначно - 1 рік (назву писати не буду, щоб не ображати, кому цікаво напишу назву в приват), безкоштовно зробили висновок, що апарат дефектів не має. Після самостійної перепрошивки (використовувалась офіційна SW29), результат не змінився. Можливо, проблема з радіомодулем? Сорри, трохи далекий від цього, але хочеться якось вирішити проблему, а не викидати гроші на сумнівні діагностики...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут без діагностики важко сказати однозначно, може бути як софтова проблема так і поганий пропай чи дефект Wi-Fi модуля..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут без діагностики

Але ж сервісний центр робив діагностику!!! Кому вірити? Чи сервісні центри різні бувають?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну як сказати... не буває так щоб все було робоче, але не працювало... ) буває важко знайти причину, але вона мусить бути) ось на цьому сайті (4pda)

знайдіть тему про свою модель і перечитайте всі сторінки.. можливо знайдете вирішення проблеми :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарантія на флай давно вічно 2 роки. За наявності талона(гарантійки) а не чека - це 1. Сц полюбом "Рем Сервіс" І вони там всі це прекрасно знають. Нести в СЦ і нехай ремонтують так як проблема в залізі(радіомодуль) - 2:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...