Перейти до змісту

Hайбільше будівництво за історію людства


b0rg

Рекомендовані повідомлення

Розпочалося найбільше будівництво за всю історію людства

У Саудівській Аравії розпочали найбільший будівельний проект в історії людства: там створюють три нових міста XXІ століття, які не лише залучать до роботи закордонні компанії, але й створять нові робочі місця.

Фінансувати проект буде Інвестиційне управління Саудівської Аравії.

Найбільше з цих міст (сукупною площею 168 кв. км) матиме назву на честь короля Абдулли й побудують його в містечку Рабіг на західному узбережжі Аравійського півострова. Місто стане першим у світі інтелектуальним містом, яке буде мати морський порт, промислову зону, діловий центр і житлові райони.

Інше місто назвуть на честь принца Абдулазіза бін Мусаєда й займатиме територію в 158 кв. км. Це місто стане найбільшим гірничо-добувальним і логістичним центром Саудівської Аравії: тут побудують міжнародний аеропорт, залізничний вузол, вантажний порт і диспетчерський центр.

Третій об'єкт - місто знань - зводиться на площі в 5 кв. км на батьківщині пророка Мухаммеда в Медіні. У його будівництво буде вкладено 8 млрд доларів. Це дозволить створити до 40 тисяч нових робочих місць і розвиватимуться наукові галузі, як-то охорона здоров'я, цифрові технології, а також туризм.

Усі три міста будують з нуля, що вможливлює проектування інформаційно-комунікаційних систем до найменших дрібниць, не озираючись на минуле. Нові будівельні проекти дозволять перетворити Саудівську Аравію у великий центр світового бізнесу, транспорту й наукових досліджень.

За матеріалами CyberSecurity

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шейхі там канешно є прикладом для всіх. Країна для них, як рідна хата. Ну є ще Норвегія з королем-людиною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аравія опасно... Буш бомбив Ірак рядом...

Я вспомнив, Візантія десь там рядом теж хотіла побудувати вежу до неба і тоді Бог їх наказав і вони стали говорити на різних мовах! :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивився про ці бідови по ДІСКАВЕРІ!!! так вот , геніальний проект восновном ці острови схожі на пальми так вот в них зара основна проблема це матеріал камінь і пісок хоча в них того піску валом но нетого шо нада так вони його риють з дна і возять засипати!!! Красиво буде там сто процентов но там відпочинок буде для самих мажорних мажорчіуів!!!!! а робочих туда нада буде багатенько на розважальні центри!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Флаг їм в руки!.. Краще Луцьк назвалиб! :)

Луцьк теж перебудують =) хто ще не бачив зайдіть сюди:

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=18355

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...