Перейти до змісту

Шукаю копірайтера.

sergkots

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Для роботи над інтернет проектом потрібен копірайтер.

Вимоги:

Досконале знання української, російської мов.

Написання привітань, тостів.

Робота вдома.

Оплата від 100 грн за 1000 знаків.

Опубліковано

Для роботи над інтернет проектом потрібен копірайтер.

Вимоги:

Досконале знання української, російської мов.

Написання привітань, тостів.

Робота вдома.

Оплата від 100 грн за 1000 знаків.

мова йде про римовані тексти чи проза?

Опубліковано

Писать умею, стажа 3 года. С прозой могут быть проблемы. Владею русским и украинским языком в совершенстве. Интересует пример работы, конкретно задание, размер одного задания (символов), уникальность какая должна быть? Оплата, предоплата? Какие сроки на выполнения и какие объемы?

Опубліковано

crazyromaha,

Приклад:

"Моя мила, ніжна доню, з Днем народження тебе! Хай ангелик світлом огортає і завжди оберігає тебе на життєвому шляху! А моя любов буде тобі світочем у непрості дні! Хай будуть у тебе надійні щирі друзі, мирне синє небо над головою, море щастя і здоров'я!"

конкретно задание

Вітання із понеділком.

размер одного задания (символов)

вітання повинно легко читатись, його можна було б роздрукувати на листівку. Конкретного розміру немає.

Унікальність чим вище тим краще - але тексти буде перевіряти професійний редактор.

Передоплату даю (в розумних межах).

Терміни, теми, об’єми обумовлюються окремо.

Опубліковано
http://goowo.net/ave-one/id:17075823 - [15:57:14] Уникальность текста 12% / 2%. 253 символа. Неуникальный текст. Украинского контента мало в сети интернет. Надеюсь 250 это будет минимальное количество, сложно достичь уникальности, да и на каком проценте нужна она? Для поднятия рейтинга, ТИЦ сайта или просто чтобы было не так как у всех? Есть четкие показатели уникальности по инету, которые проверяет программа. Готов приступать к работе.
Опубліковано

До вітань також потрібна описова частина: про що вітання, кому адресоване, хто може скористатись, кому і коли варто його використовувати а коли ні. Це все враховується до оплати знаків і унікальність відповідно буде вища.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...