Перейти до змісту

Здох вінт. Треба новий.

Рекомендовані повідомлення

Куплю вінт. Новий. Бажано Самсунг. Особливої місткості не потребую - 120-200 ГБ.

В ідеалі, якщо можна буде зразу перевірити і влити туди якусь ОС.

Пропозиції в ПП або телефоном.

Наперед вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вінт все-таки новий чи б/у? Нові на ринку від 500 гб, і його перевіряти сенсу небагато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут продають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба новий, а у мене ні :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вінт все-таки новий чи б/у? Нові на ринку від 500 гб, і його перевіряти сенсу небагато.

Новий.

Ви, як новий тєлєвізор чи тєлєхфон купуєте, то теж - "забрали і пішли"? Ну от таке я пальнуте - хочу перевірити працездатність нового HDD. Бо нема часу кататися 100500 разів, віддаючи і міняючи його по гарантії, сварячись з купою народу, погрожуючи Спілкою захисту справ споживачів і все таке.

Так, я знаю, не застрахований ніхто і не від чого...

..продайте вінта, а?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новий.

Ви, як новий тєлєвізор чи тєлєхфон купуєте, то теж - "забрали і пішли"? Ну от таке я пальнуте - хочу перевірити працездатність нового HDD. Бо нема часу кататися 100500 разів, віддаючи і міняючи його по гарантії, сварячись з купою народу, погрожуючи Спілкою захисту справ споживачів і все таке.

Так, я знаю, не застрахований ніхто і не від чого...

..продайте вінта, а?))

по перше, як ви собі уявляєте, сидіти в магазині(бо тільки там продають нові вінти з гарантією) 1,5години тестячи його вікторією? Бо тільки так нормально його перевіриш(просто втулити вінта в ноут і перевірити чи він бачиться системою це не перевірка, а новий вінт скоріше за все без проблем себе покаже)

По друге, нові вінти в магазині обємом від 500гб., і відповідною ціною в 1500грн., менший обєм найдете тільки на розетці, але і там на місці не потестиш, тобто по суті ви в тупіку!

Хочете пораду, візьміть в когось б/у вінта(він буде дешевше і з манібеком в 3 дні) маєте час потестити

В мене є і 250 і 320 б/у але 100%справні, дам 3 дні на тести, або можете прийти на місті потестим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спокійно, вінт перевірити не проблема, якщо клієнт так хоче.

Просто неробочих з упаковки вінтів я бачив кілька штук за багато років, тому вважаю це марною тратою часу.

Вінт продати не проблема, написав в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по перше, як ви собі уявляєте ......

Так і уявляю. І півтори години не проблема.

По друге, нові вінти в магазині обємом від 500гб., і відповідною ціною в 1500грн., менший обєм найдете тільки на розетці, але і там на місці не потестиш, тобто по суті ви в тупіку!

Не магазином єдиним, повірте.

Хочете пораду, візьміть в когось б/у вінта(він буде дешевше і з манібеком в 3 дні) маєте час потестити

В мене є і 250 і 320 б/у але 100%справні, дам 3 дні на тести, або можете прийти на місті потестим

Матиму на увазі, дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по перше, як ви собі уявляєте ......

Так і уявляю. І півтори години не проблема.

для Вас не проблема, а от в магазині ніхто Вас чекати не буде

Не магазином єдиним, повірте.

"спасібо кеп" можна купити, а потім вітра в полі не найдеш, а тут тобі і гарантія, печатка підприємця, магазин нікуди не втече, офіційна гарантія одним словом

Матиму на увазі, дякую.

щось не віриться що зробите висновок, скоріше всього зациклились

за ті гроші що вартує новий, то два б/у можна взяти, і відслужать будь-здоров!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...