Перейти до змісту

Вивчу пропозицію на материнку на 775 сокеті

Рекомендовані повідомлення

Вивчу пропозицію (можливо для подальшої покупки) на материнку на 775 сокеті.

Основні вимоги:

- не ремонтована, без здутих конденсаторів, без перегрівів в доброму робочому стані;

- сумісність з XEON E5430 (частота шини 1333);

- ОЗУ DDR2-800 (підтримка планок по 2Гб).

Розгляну всі варіанти.

Т:09925295два4.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже гарні материнки і недорогі( і не тільки материнки) в "Комп"ютерному світі" на Ковельській у Вол-Волинському. Свіженькі з-за крдону і на замовлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю в наявності мамку asrock g31m-s повністю робоча не ремонтувалась задня планка присутня,

ціна850грн.

http://www.nix.ru/autocatalog/motherboards_asrock/ASRock_G31MS_rev2.0_LGA775_G31_PCIE_LAN_SATA_MicroATX_2DDRII_PC26400_90012.html?city_id=

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в "Комп"ютерному світі" на Ковельській у Вол-Волинському

ЗБС порадив. Нічого й сказати.

Дорога маршруткою туди і назад буде скільки?? Гривень 100?

В чому сенс?

Якщо хотів прорекламувати - то трохи невдало.

asrock g31m-s повністю робоча не ремонтувалась задня планка присутня, ціна850грн.

вона максимум 600 тягне! І пофіг що ти її дорого десь взяв.

Ось - її реальна ціна!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в "Комп"ютерному світі" на Ковельській у Вол-Волинському

В чому сенс?

asrock g31m-s повністю робоча не ремонтувалась задня планка присутня, ціна850грн.

вона максимум 600 тягне! І пофіг що ти її дорого десь взяв.

Ось - її реальна ціна!

Конкретно цієі мамки ціна така яку вказав я, хай хтось інший за безцінь продає, Женя я ж не лізу в твоі теми твоі ціни критикувати!? Тому якщо немає що запропонувати людині, можна і пройти повз, правда?

я прекрасно знаю що обговонення цін має своє місце тут і не заборонене, але людина створила тему, я запропонував, якщо потрібно то нехай ТС і торгується

П.С. якщо дуже потрібно то і за 1000грн. такі речі купують

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя я ж не лізу в твоі теми твоі ціни критикувати!? Тому якщо немає що запропонувати людині, можна і пройти повз, правда?

Я тобі поясню.

Людина попросила допомоготи у виборі, і можливо, у подальшому встановленні, чи що там ще знадобиться. Ми в ПМ з ним спілкуємося і радимося.

Звісно, корли припекло так, що аж горить, тоді й купують і пофіг ціна. Бо простой дорожче.

Але в конкретному випадку з конкретною мамкою, погодься, що твоя ціна - не сама приваблива!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя я ж не лізу в твоі теми твоі ціни критикувати!? Тому якщо немає що запропонувати людині, можна і пройти повз, правда?

Я тобі поясню.

Людина попросила допомоготи у виборі, і можливо, у подальшому встановленні, чи що там ще знадобиться. Ми в ПМ з ним спілкуємося і радимося.

Звісно, корли припекло так, що аж горить, тоді й купують і пофіг ціна. Бо простой дорожче.

Але в конкретному випадку з конкретною мамкою, погодься, що твоя ціна - не сама приваблива!

То так і треба було написати спочатку що консультуєш ти, впринципі це фактично ти і купуєш

Так звичайно не сама приваблива, але за 600 нехай лежить, на кожен товар свій покупець!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але за 600 нехай лежить, на кожен товар свій покупець!

Погоджуюся.

Просто я на днях свою продавав. (Якщо пам'ятаєш GA-EP45-UD3LR) - також за 800. І черга не стояла. А тепер порівняй їх!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погоджуюся.

Просто я на днях свою продавав. (Якщо пам'ятаєш GA-EP45-UD3LR) - також за 800. І черга не стояла. А тепер порівняй їх!

Ну поперше, хто тобі заважав продати свою мамку за 1000 скажем, це і без порівння ясно

А по друге мамка яку я пропоную цілком підходить для цілей заданих в шапці теми, порівнювати навіть не потрібно

Ну якщо бути дуже прискіпливим то можна порівняти, в моєі мамки і чіпсет старіший і менше слотів під память, але на швидкість роботи особливим образом це не впливає, оскільки основні хорактеристики в них практично одинакові, і шина нічим не уступає і память ддр2, пісі експрес під відяшку є що ще треба?

Хоча Женя цей пост зараз заплює, але бог з ним, думку свою я виразив

Ой забув що формфактор різний, але то таке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погоджуюся.

Ну поперше, хто тобі заважав продати свою мамку за 1000 скажем, це і без порівння ясно

А по друге мамка яку я пропоную цілком підходить для цілей заданих в шапці теми, порівнювати навіть не потрібно

Ну якщо бути дуже прискіпливим то можна порівняти, в моєі мамки і чіпсет старіший і менше слотів під память, але на швидкість роботи особливим образом це не впливає, оскільки основні хорактеристики в них практично одинакові, і шина нічим не уступає і память ддр2, пісі експрес під відяшку є що ще треба?

Хоча Женя цей пост зараз заплює, але бог з ним, думку свою я виразив

Ой забув що формфактор різний, але то таке

На борді не так давно продавали не гірші мамки за вашу, може даже вчомусь і кращі значно дешевше, так, що ціна 850 грн я думаю зависока і яне готовий стільки платити за неї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В чому сенс?

Від реклами% не маю. якщо ти чув, Женя,- є маршруками передача(5-10). А ще існують телефони мобівльні. Я мамку там взяв і проца Е8400 - 700гр за комплект. Мамка хороша. Просто вирішив допомогти. Ти ж мені поради давав :) а якщо брати багато - то 90 гр на автобус (в обидві сторони) не так і багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут питання таке, що В-В не так і далеко, щоб проїхатися, але заблизько, щоб новою поштою передати.

Маршрутками - неблагодарне діло. Бачив я, як вони ті передачі... буває й копають.

Якщо купувати щось Овер 1000 -1500 грн, тоді варто проїхатися. 100 грн дорога, а 200-300 може вийти економії.

Просто заради ОДНОЇ мамки - не вигідно. Можна і на місці знайти хорошу, по хорошій ціні.

В нас є тут бордівчанин "міхаволвол" чи якось так. З котом на аватарці. Може то й він. Його магазин. Там контрабасу вистачає, як і в Н-В.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більше не актуально. Вирішив не паритись із старим 775, а продати свої комплектуючі, докласти трохи більше грошей і купити новий комплект на 1150. Всім дякую.

Тема закрита.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...