Перейти до змісту

куплю прицеп до авто або міст для виготовлення!

BILL

Рекомендовані повідомлення

куплю прицеп до авто з документами або без, можливо саму раму з мостом, міст окремо для виготовлення прицепа! розгляну всі варіанти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а нащо вам міст..просто задню балку собі купіть) в мене є з ауді а6 і є з фіата уно- 200 грн штука

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є прицеп, стоїть без діла в мене на Вишкові. Стан задовільний, давно не їздив, треба гуму на нього. Ціна договірна.

post-8046-0-02267700-1435404601_thumb.jp

post-8046-0-75095800-1435404613_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є прицеп, стоїть без діла в мене на Вишкові. Стан задовільний, давно не їздив, треба гуму на нього. Ціна договірна.

яка ціна прицепа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажіть ціну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить так. Прицеп нормальний ще. Із хорошого металу пише що маде ін сесесер. З нашого волиняночного заводу. Простояв добрих років 6-7 без роботи. Якщо чесно, власник хоче починати торгуватися з 4200 грн. Але сам причеп треба облагородити перед продажем, щоб можна було звідти торг тримати. Документи у власника є на нього. Продавати дуже дешево відразу власник не спішить, каже, як зробить з нього лялю, тоді зможе із спокійною душею продати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довжина кузова 140см, ширина 130см.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачаюсь на перід, але дешевше 4000 грн прицеп продаватися не буде, вже краще для себе його поремонтую.

тиц1

тиц2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...