Перейти до змісту

Продам автомагнітолу Alpine CDE-100EUB

DBogd

Рекомендовані повідомлення

Продам автомагнітолу Alpine CDE-100EUB, DVD VCD MPEG4 MP3 USB SD CARD, ось така http://130.com.ua/product/cd-usb-receiver-alpine-cde-100eub/, все працює, без пульта. Хочу 800грн. можливий аргументований торг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Состояние? Страна -производитель?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стан на фото, вибачте за якість. Хто виробник невідомо.

post-10089-0-61343700-1432900695_thumb.j

post-10089-0-80909300-1432900723_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ха.

це на якого лоха розраховано?

вже б краще ссилку не давали, щоб не можна було побачити і порівняти альпін і цей закос під нього

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

200 -заберу. це китайська крпія. на Варшавці по 320 грн. нові з пультом. за 100% сходство не ручаюсь. але навіщо платити більше ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Диски, флешка, радіо працює, DVD MPEG4 читає. Не знаю чи китайські копії на Варшавці по 320 грн. нові з пультом.,читають DVD.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

моя пропозиція 200 в силі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Докиньте 120грн. і купіть на Варшавці по 320 грн. нові з пультом. Кому цікаво чи справжній Alpine можемо зняти кришку і порівняти з дешевою китайською автомагнітолою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Докиньте 120грн. і купіть на Варшавці по 320 грн. нові з пультом. Кому цікаво чи справжній Alpine можемо зняти кришку і порівняти з дешевою китайською автомагнітолою.

Це не оригінал! Користуюся данною магнітолою 2 рік! Крутілка не така! кнопки серфінгу підписані не так, матеріал навіть по цих фото видно що не такий!

тому це явно не оригінал! копія! і ще й не дуже якісна якщо так не придивляючись і так видно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не оригінал! Користуюся данною магнітолою 2 рік! Крутілка не така! кнопки серфінгу підписані не так, матеріал навіть по цих фото видно що не такий!

тому це явно не оригінал! копія! і ще й не дуже якісна якщо так не придивляючись і так видно!

Якщо Вас цікавить магнітола, можете підїхати і порівняти чи вона гірша по якості і функціям за Вашу, розкажете чому по-вашому це дешева копія. Можна зняти кришку подититись на якість монтажу і комплектуючих, можна взяти і потестувати в авто декілька днів. Я маю великі сумніви що не тримаючи в руках по фото можна визначити річ на предмет оригінальності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який мені смисл щось доказувати і порівнювати? Я тільки поставив до відома що це копія! І під сумнів якість ніхто не ставить!

Не рівняйте тільки копію і оригінал алпайн! Це зовсім різні речі

На рахунок хорошої копії можливо, але рівняти до оригіналу смішно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...