Перейти до змісту

Цікава робота в офісі для активної молодої дівчини.


inna8919com

Рекомендовані повідомлення

Роздавати листівки і впарювати книжки не потрібно.

Робота насправді хороша і цікава для людей з бажанням заробляти гроші. Полягає в продажі певного асортименту товарів (детальніше при співбесіді) як через інтернет-магазин, так і клієнтській базі з Луцьку.

Графік роботи пн-пт, 9.00-18.00.

Гарний комфортний, теплий взимку, офіс в центрі міста.

ЗП ставка+%.

Шукаємо саме дівчину, бо як показує практика, клієнти більше довіряють дівчатам.

Людина повинна бути щира і активна,мається на увазі не відсиджувати 8 годин, а сама знайти собі роботу. В офісі постійний рух, телефонні дзвінки, заходять покупці, продається товар. Між тим всім потрібно слідкувати за порядком (поскладати коробки, розставити товар як було і т.д.) А коли (таке звичайно буває) немає продаж, розміщувати оголошення в неті, продзвонювати попередніх клієнтів - одним словом повинне бути чітке усвідомлення того, що чим більше ти заробиш фірмі-тим вищу зп отримаєш.

Середня зп в працівників за останні півроку становить від 3500 до 5000 грн.

З обов’язкових вимог грамотна українська та російська, вміння робити комерційні пропозиції в Exel. Адмінкою сайту користуватись навчимо, але для цього необхідно бути активним користувачем інету, інакше нічого не вийде - перевірено.

Колектив простий і приземлений, тому тих, хто хоче прийти на все готовеньке, на безплатну каву і печеньки, оплачувані лікарняні і відпускні, або тих, хто хоче покрасуватись перед клієнтами - не тратьте свого і нашого часу.

Час на пошук СВОГО працівника в нас обмежений, тому більше не маємо можливості брати на випробувальний термін людей на "авось шось з цього і получиться".

Офіційне працевлаштування можливе в перспективі.

Питайте що ще цікавить.

Свого часу і я попала на цю роботу через борду, але прийшов час мені піти у відпустку) Тому я не як власник розхвалюю умови,а як працівник. І як працівник, який планує туди повернутись, зацікавлена в тому, щоб і клієнтська база збереглась, і колектив залишився адекватним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...