Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт всім! Така проблема: під час гри став чорний екран, перезапустив комп, все загрузилось через 1-2 хв після запуску та сама фігня. Переставив вінду все працює норм до тих пір поки не ставлю драйвер на відео, все починається спочатку. Грішу на відеокарту, є ще такий момент, що у самому біосі є горизонтальні пунктирні червоні полоски, коли система грузиться і загружається робочий стіл то ніяких полосок немає. Ще коли нічого не робиш після запуску то все працює, а починаєш щось відкривати (папку, браузер) то чорний єкран і все.

Карта не перегрівалась, 60оС максимум, термопаста норм, пилюки немає. Може монітор але хз. Якщо хтось знає - то допоможіть.

Опубліковано

видахе капут

от перегрева - отвал чипа

моно прогреть- на сколько долго будет работать(как повезет)

можно выбросить и купить новую

Опубліковано

Яка відеокарта? Які драйвера ставиш і звідки?

Є інтегрована відеокарта в материнській платі? Якщо є, то спробуй підключити монітор туди. Якщо побідних дефектів не буде, то треба грішити на відеокарту дискретну.

Гра нова? Тобто раніше не грав її і проблем не було? Чи граєш регулярно а проблема тільки от зявилась?

Опубліковано

Грішу на відеокарту

occt - тести проведіть на проц (якщо-то без драйвера відео)

якщо проходить хоча б 10 хвилин, то більш всього відуха, звичайно може ще бути бж, але малоймовірно, якщо полоси в біосі то відуха, таке буває навіть без перегрівань.

Опубліковано

Все досить просто вибираєте один з даних виробів http://buben.biz.ua/ пробуєте всі вищеперечислені поради і танцюєте))) А якщо серйозно то відео накрилося... :(

Опубліковано

відео nvidia? 8000 чи 9000?

видахе капут

от перегрева - отвал чипа

моно прогреть- на сколько долго будет работать(как повезет)

можно выбросить и купить новую

потрібно підсмажити, в мене працювала рік після цього, повторив процедуру і знову працює :)
Опубліковано

потрібно підсмажити, в мене працювала рік після цього, повторив процедуру і знову працює :)

Сумніваюся, що допоможе на довго... В мене в сусіда місяць проробила після прогрівання.. Так, що тут лотерея але зазвичай це тільки відстрочка, щоб трішки підзбирати кошти на нове відео... Не більше.. ІМХО...

Опубліковано

Сумніваюся, що допоможе на довго... В мене в сусіда місяць проробила після прогрівання.. Так, що тут лотерея але зазвичай це тільки відстрочка, щоб трішки підзбирати кошти на нове відео... Не більше.. ІМХО...

навіть місяць - це вже добре.
Опубліковано

він же написав, що артефакти ще навіть в біосі лізуть, до чого тут драйвер?!!

pashkaua, якщо вентилятор на відеокарті крутиться і радіатор не відвалився, то це вже 100% "залізо" відеокарти

Опубліковано

все крутиться, треба ще до мамки підключити, мабуть що торба пам’яті на відео...

буду ввечері пробувати. Дякую!

Опубліковано

все крутиться, треба ще до мамки підключити, мабуть що торба пам’яті на відео...

яка модель карти?

пам'ять також часом помирає, але там тоді артефакт інші

Опубліковано

яка модель карти?

пам'ять також часом помирає, але там тоді артефакт інші

HIS radeon 6850, радіатор стандарт,а вентилятор інший, 120мм

холодніше і тихіше з ним

Опубліковано

1) прогріти

2) або купляти нову / або шукати чіп і перекатувати

3) інтегроване відео ніхто не відміняв

В любому випадку тра спеціалісту нести

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...