Перейти до змісту

Готель для собак

NoutM

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю таку послугу. Щоб при можливості відати на деякий час свого собакена. Хто знає чи є в нас таке? Гугл видає тільки інформацію про такий заклад в маяках. Але чи працює і відгуків не знайшов.

Опубліковано

На вет.клініці "Лапа", що на Кравчука, не так давно бачила оголошення про догляд улюбленців на час відсутності господарів. Я так розумію, що це потрібно залишати собачку/котика безпосередньо у них в клініці і вони будуть за нею доглядати.

Опубліковано

На вет.клініці "Лапа", що на Кравчука, не так давно бачила оголошення про догляд улюбленців на час відсутності господарів. Я так розумію, що це потрібно залишати собачку/котика безпосередньо у них в клініці і вони будуть за нею доглядати.

Дякую. Але переживаю. Класно було би відгуки десь почитати ((( а то улюбленець типу друг. І блін навіть уявити страшно, що друга можуть образити.

Опубліковано

NoutM, а дружбану свого собакена на час віддати?

Це якщо на 1-2 дні. А вже більше то проблема. Якщо з готелями галяк то буду тоді друзів тормошити.

Опубліковано

золотий ретривер, лабрик короче... а часу не знаю. Дивлячись куда рванути захочу. Хотілось би як мінімум на 7-9 днів.

Опубліковано

Мені здається. що найкраще пошукати (навіть в соц.мережах) людей, котрі вже мають золотистого ретривера і проживають у своєму будинку. І домовитись із ними про перетримку вашого друга.

Опубліковано

я приймаю домашніх тварин на перетримку (крім собак бійцівських та сторожових порід). Для собак пропоную: ігровий дресирувальний майданчик, огороджена приватна територія, годування за домоленістю. Приймаю собак лише зі щепленнями .

Також маю і свого голден-ретривера;)

Супутні консультації по зоопсихлогії і утриманню - безкоштовні.

post-27787-0-62916700-1431014640_thumb.j

post-27787-0-50972200-1431014654_thumb.j

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...