Перейти до змісту

Контрреволюція. Починається?

swmarmalade

Чи вірите Ви, що через рік-два, а можливо і раніше, в Україні відбудеться контрреволюція?  

113 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Птах Метис

55 хв ·

Ну что, получилось.) навели шороху. ) простите все, кто написал и хотел поехать, но кому я не ответил. Был в дороге)

Самое яркое впечатление - реакция работяг на цифры, которые были написаны напротив фамилий их кураторов. За 3 дня эти поцы "заработали" в полтора - два раза больше, чем любой из этих шахтёров за месяц в забое. Вначале они не поверили. Но потом мы показали им изъятые у их кураторов в их присутствии списки с цифрами.

Списки у нас. Кураторы у работяг. И одно, и второе - гуд.

Дико интересно было бы поприсутствовать при разговоре работяг и кураторов в автобусе во время их дороги домой...)))

Опубліковано

Юрий Бутусов

3 год · Змінено ·

"Ну и еще, конечно, Ринат Леонидович наглядно подтвердил, что у СБУ в частности и нынешней власти в целом вопросов к нему действительно нет, причем, до такой степени, что уже у самого Рината Леонидовича появились к власти вопросы. Пока народ пытается понять, почему главный спонсор Януковича до сих пор не гудит в гудок через решетку тюремной камеры, агент Украины в Донбассе, попутчик революции и просто украинский националист Ахметов недоумевает, чего такого в стране после Майдана поменялось, что ему опять приходится в Киев людей возить.

По правде говоря, это не только Ринату интересно".

великолепный Рыбников)

ПИСАЮЩИЕ МАЛЬЧИКИ

Опубліковано

Як сильно чуваки відстали від життя. Який нафіг майдан? Ці ідіоти думають, що народ-нація і далі буде збиратися на віче-протести зібрані колійним рагульом-політиком. Та в сраці тих політиків нація мала, хоч яку вишиванку не одягай, як гімн не співай і як яйця пам'ятнику Шевченка не лижи. Всьо, хлопчики, приплили. Ніяких протестів. Все буде набагато швидше, страшніше і чесніше. Але на все свій час.:)

Опубліковано

Волинець погрожує набагато масштабнішими страйками шахтарів

Голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець анонсував на понеділок набагато масштабніші протести шахтарів, ніж були минулого тижня.

Про це він розповів у коментарі сайту "24".

За його словами, у понеділок на протест вийдуть представники 44 шахт.

Зараз, додає Волинець, шахтарі залишились в Києві, бо чекають на міністра енергетики Демчишина, щоб "запхати його в вагонетку".

Опубліковано

Хто такий Волинець-шістка ахмєтки вже розписано-переписано і план викладений всієї контрреволюції, відкривай для паніки іншу тему.

Опубліковано

Демчишин: Вчора зустрічалися з Ахметовим. Розійшлися ні з чим

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин вчора зустрівся з бізнесменом Рінатом Ахметовим, який вимагає його відставки.

Про це міністр сказав в ефірі Hromadske.tv.

"Було дуже багато цікавих питань, включаючи шахтарів. Це не була зустріч з ціллю про щось домовитися, була зустріч з ціллю поділитися думками. Я доносив думку, що умови стосовно ціни на вугілля необґрунтовані. Він в певній мірі розуміє, що ті побажання, які виставляються, приведуть до 30% росту тарифу, а це ляже на тариф електричної енергії для промисловості", — зазначив Демчишин.

"Ми розійшлися ні з чим. Він мені порадив піти поговорити із шахтарями. Я кажу, що говорив з ними і буду говорити", — додав він.

На уточнююче питання, де відбулася ця зустріч, міністр відповів: У Києві. Це була випадкова зустріч".

Водночас на жарт журналіста, чи це відбулося на вечірці, Демчишин відповів ствердно.

Цікаво: Ахметов хоче лише збрити бабло чи дійсно вирішив огризнутися і показати що є ще порох в порохівницях?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...