Перейти до змісту

як зняти задню зірку

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім доброї ночі маю дану проблему потрібно доставити шпиці в колесо але мішає зірка підскажіть як її зняти post-23176-0-01291200-1429128381_thumb.j вото з нету в мене ціла але кріплення таке можливо хтось має ключик і може з цим допомогти

Опубліковано

Підійди до веломеханіків (ст.ринок,арх.метельницького,мережа велозана)

http://lk.vb.ua/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD-%D0%9B%D1%83%D1%86%D1%8C%D0%BA-3716

http://velozone.com.ua/contacts/

Опубліковано

Вчора знімав таку: спочатку відкрути гайку показав на фото в яку сторону, далі обережно зніми зірки під ними 2 ряди шариків маленьких( не погуби ), далі вставляєш у пази на барабані трещьотки ломіка маленького чи ще щось і спокійно відкручуєш (крутити в протилежну сторону ). Якось так)

post-15032-0-76249600-1429371493_thumb.j

Опубліковано

Оте кільце з викарбуваним написом викручувати не обов'язково. Не бачу сенсу розбирати трещотку.

Знайди чим зачепитись за оті два прорізи і викручуй проти годинникової стрілки. Але сидить воно там офігеть як крепко. Різьба там здається з кроком 1, і в процесі покатушок постійно затягується силою постійного натягу цепки. А потім може ще й окислитись по різьбі.

Велоконь я так розімію або ардіс, або щось доволі антикварне ?

Опубліковано

Оте кільце з викарбуваним написом викручувати не обов'язково. Не бачу сенсу розбирати трещотку.

Знайди чим зачепитись за оті два прорізи і викручуй проти годинникової стрілки. Але сидить воно там офігеть як крепко. Різьба там здається з кроком 1, і в процесі покатушок постійно затягується силою постійного натягу цепки. А потім може ще й окислитись по різьбі.

Велоконь я так розімію або ардіс, або щось доволі антикварне ?

Але сидить воно там офігеть як крепко. Різьба там здається з кроком 1, і в процесі покатушок постійно затягується силою постійного натягу цепки. А потім може ще й окислитись по різьбі. Підтримую) У мому випадку на різбі була іржа і трещотка по нормальному не відкручувалась тому прийшлось розбирати!

Опубліковано

зйомника не маю

якшо розібрати повнясть трищітку там куча шаріків їх потім важко на місце повпихати не варіант ,хотя мабуть так і буду робити мені потрібно доставити 4 шпиці і тільки зіркі мішають

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...