Перейти до змісту

2х кімнатну квартиру по Соборності (недорого)

chukatabra

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам 2х кімнатну квартиру по Соборності 38 (біля ЗАГСу)

1 поверх 9 поверхового будинку.

З ремонтом, меблями, технікою. Вселяйся і живи.

70 м2

Веранда узаконена 20,4 м2 (Утеплена, заведене опалення)

Фото можна глянути тут:

http://vmb.com.ua/catalog/flats/o5

Ціна: 38 000

Опубліковано

SanyaTT,

за 20 000 и я бы купил...притом не одну. :_04:

SanyaTT,

за 20 000 и я бы купил...притом не одну. :_04:

не 20 а 26 це поперше, і якщо Ви такі бабловиті то чому продаєте квартиру, раз можете за 20к пару купити???

моливо будинок тріснув чи що???????

Опубліковано

також мені подобають оголошення по типу , здам однокімнатку з Євро 3000 грн в міс, дивишся фото а там Євро це типу рік тому зробили ремонт, обої з дорожчих, коврики не совдеп, а з "Євро" хіба тільки плазмовий телевізор.

В такій "розкоші" жити не хочеться бо раз в два тижні забігають хазяїва з мікроскопом та находять любу пилинку на їх євроквартирі.

Тут те саме, гляньте як в нас класно, 38000, чого не 50?

Опубліковано

Тут те саме, гляньте як в нас класно, 38000, чого не 50?

Хорош флудить. Потому что цена 550 дол/м2 с РЕМОНТОМ И МЕБЕЛЬЮ, ТЕХНИКОЙ БОЛЕЕ ЧЕМ АДЕКВАТНА.

А ты попробуй сделать хоть какой то ремонт в жизни, потом будешь свои "умные" коменты и советы давать.

Если не нравится снимать за 3 000 жилье с ремонтом найди на 1 000 и живи радуйся что самый умный.

Опубліковано

Хорош флудить. Потому что цена 550 дол/м2 с РЕМОНТОМ И МЕБЕЛЬЮ, ТЕХНИКОЙ БОЛЕЕ ЧЕМ АДЕКВАТНА.

Причина продажу яка квартири?????????

• 2 тижня потому...
Опубліковано

3.7. Заборонено «підйом» («ап») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень(168 годин), «ап» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби(72 години).

• 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...